Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021

Έγκλημα στα Βίλια: Νέες αποκαλύψεις για τη φρικιαστική δολοφονία της 38χρονης Κινέζας (Video)

Θρίλερ στην υπόθεση

10 Ιανουαρίου 2021 17:19
Έγκλημα στα Βίλια: Νέες αποκαλύψεις για τη φρικιαστική δολοφονία της 38χρονης Κινέζας (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έγκλημα στα Βίλια: Τα κομμάτια του παζλ που θα αποκαλύψει ποιος, ή ποιοι βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία της 38χρονης Κινέζας που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια, προσπαθεί να ενώσει η αστυνομία.

Σύμφωνα με το Star, ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος καταθέσεων, με τους συγκατοίκους της να μιλάνε για όσα γνωρίζουν για την άτυχη 38χρονη. Πρώτη κατέθεσε η γυναίκα που δήλωσε την εξαφάνιση της κοπέλας και αργότερα οι υπόλοιποι τρεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι συγκάτοικοι της κοπέλας ρωτήθηκαν γιατί μετακόμισαν λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση της κοπέλας και η απάντηση σύμφωνα με το Star, είναι γιατί ήθελαν μικρότερο διαμέρισμα. Όσο για το λόγο για τον οποίο άργησαν να δηλώσουν την εξαφάνιση της 38χρονης, δήλωσαν ότι νόμιζαν πως είχε πάει κάποιο ταξίδι.

Πάντως, σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, η άτυχη κοπέλα είχε επισκεφθεί το σύλλογο Κινέζων στην Κουμουνδούρου γιατί αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα.

Ακόμα, οι αρχές αναζητούν τους λόγους, για τους οποίους η άτυχη κοπέλα να οδηγήθηκε στο τζόγο και στο καζίνο…

Έγκλημα στα Βίλια: Στο «στόχαστρο» των αρχών ο σύζυγος της 38χρονης Κινέζας

Έγκλημα στα Βίλια: Στο «στόχαστρο» των Αρχών έχει μπει ο σύζυγος της 38χρονης γυναίκας, το πτώμα της οποίας βρέθηκε μέσα σε μία βαλίτσα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στη Κίνα καθώς η 38χρονη δήλωνε παντρεμένη σε φίλους και γνωστούς.

Τα ερωτήματα στα οποία καλούνται να βρουν απαντήσεις οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είναι το κατά πόσο η 38χρονη ήταν πράγματι παντρεμένη, που βρίσκεται ο σύζυγος της και πως είναι δυνατόν το ζευγάρι να παρέμενε παντρεμένο με την τόσο μεγάλη απόσταση να τους χωρίζει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αν τελικά οι Αρχές καταφέρουν να επικοινωνήσουν με τον σύζυγο της άτυχης γυναίκας, η κατάθεση του ίσως να έχει ιδιαίτερη αξία στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη το 2010 είχε συλληφθεί για πρώτη φορά από αστυνομικούς η 38χρονη Κινέζα που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα σε μια βαλίτσα στα Βίλια. Οι αστυνομικοί την είχαν σταματήσει στο κέντρο της πόλης και της είχαν ζητήσει τα χαρτιά της.

Όταν διαπίστωσαν ότι δεν είχε, τη μετέφεραν στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της για παράνομη είσοδο στη χώρα και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Τότε η Αστυνομία είχε πάρει τα αποτυπώματά της και έτσι έγινε η ταυτοποιήσή της πριν από μερικές μέρες όταν ο δολοφόνος της την έβαλε σε μια βαλίτσα και την πέταξε προσπαθώντας να την εξαφανίσει Το μεγάλο ερώτημα τώρα για τους αστυνομικούς είναι ποιος βρίσκεται πίσω απ’ τη δολοφονία της με επικρατέστερο σενάριο μέχρι αυτή τη στιγμή το κίνητρο να είναι προσωπικό.

Όπως έλεγε χαρακτηριστικά στο ethnos.gr αξιωματικός που ασχολείται με την υπόθεση: «Μέχρι αυτή τη στιγμή τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, μάς οδηγούν στο ενδεχόμενο ο δολοφόνος να είχε προσωπικά κίνητρα και να έφτασε στο έγκλημα. Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και τα πιο σημαντικά στοιχεία δεν έχουν έρθει ακόμα στη διάθεσή μας.

Δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι στις εκτιμήσεις μας αλλά μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι δεν βρίσκεται το οργανωμένο έγκλημα πίσω από αυτή τη δολοφονία».

Πάντως, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας επικεντρώνονται στο να μάθουν τις επαγγελματικές δραστηριότητες της 38χρονης και να απαντήσουν σε δύο βασικά ερωτήματα.

  • Το πρώτο ερώτημα είναι εάν το θύμα είχε οικονομική άνεση και είχε στην κατοχή της κατάστημα με ρούχα και
  • το δεύτερο εάν πράγματι είχε οικονομική άνεση, καθώς συζούσε με δύο ακόμα άτομα στο Μεταξουργείο.

Την ίδια ώρα η άρση τηλεφωνικού απορρήτου επεκτείνεται και σε άλλα πρόσωπα που βρίσκονται στον περίγυρο της 38χρονης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share