Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021

Έγκλημα στα Βίλια: Αποκαλύψεις για τη νεκρή Κινέζα στη βαλίτσα - Καταθέσεις-σοκ από τους συγκατοίκους της (Video)

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

8 Ιανουαρίου 2021 20:10
Έγκλημα στα Βίλια: Αποκαλύψεις για τη νεκρή Κινέζα στη βαλίτσα - Καταθέσεις-σοκ από τους συγκατοίκους της (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Έγκλημα στα Βίλια: Στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών κατέθεσαν οι συγκάτοικοι της 38χρονης Κινέζας που είχε βρεθεί νεκρή μέσα σε βαλίτσα στις Ερυθρές Αττικής.

Ολοκλήρωσαν τις καταθέσεις τους, οι τέσσερις συγκάτοικοι της άτυχης γυναίκας, χωρίς να δώσουν σημαντικά στοιχεία που θα βοηθήσουν την αστυνομική έρευνα.

Πρώτα κατέθεσε η γυναίκα που είχε δηλώσει την εξαφάνιση της 38χρονης, και ακολούθησαν δύο ακόμη άνδρες και μια νεαρή κοπέλα, επίσης από την Κίνα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κατέθεσαν ότι η 38χρονη δεν τους είχε πει ποτέ ότι είχε οικονομικές ή προσωπικές διαφορές με ομοεθνείς της.

Οι ερωτήσεις πολλές, σε άλλες απάντησαν σε άλλες όχι. Όσον αφορά το λόγο που εγκατέλειψαν το σπίτι μετά την εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας, ανέφεραν πως βρήκαν άλλο διαμέρισμα σε μικρότερο ενοίκιο, γι΄ αυτό και μετακόμισαν.

Ρωτήθηκαν και για το λόγο που άργησαν να δηλώσουν την εξαφάνιση της, και απάντησαν ότι πίστευαν ότι είχε πάει κάποιο ταξίδι και δεν ανησύχησαν.

Από τις καταθέσεις προκύπτει ότι η 38χρονη γυναίκα, μια ημέρα πριν χαθούν τα ίχνη της είχε επισκεφθεί τον Σύλλογο Κινέζων στην πλατεία Κουμουνδούρου, και δεν έδειχνε να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα

Τέλος από την έρευνα της αστυνομίας, προέκυψε πως το θύμα είχε κάρτα μέλους δύο καζίνων σε Αττική και Κορινθία και μάλιστα έπαιζε σε πριβέ αίθουσες όπου πήγαιναν άτομα με οικονομική επιφάνεια.

Δύο ημέρες πριν την εξαφάνιση της είχε πάει στο καζίνο της Πάρνηθας, με δύο φίλους της που επίσης κατέθεσαν στην αστυνομία.

Έγκλημα στα Βίλια: Στο «στόχαστρο» των αρχών ο σύζυγος της 38χρονης Κινέζας

Έγκλημα στα Βίλια: Στο «στόχαστρο» των Αρχών έχει μπει ο σύζυγος της 38χρονης γυναίκας, το πτώμα της οποίας βρέθηκε μέσα σε μία βαλίτσα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στη Κίνα καθώς η 38χρονη δήλωνε παντρεμένη σε φίλους και γνωστούς.

Τα ερωτήματα στα οποία καλούνται να βρουν απαντήσεις οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είναι το κατά πόσο η 38χρονη ήταν πράγματι παντρεμένη, που βρίσκεται ο σύζυγος της και πως είναι δυνατόν το ζευγάρι να παρέμενε παντρεμένο με την τόσο μεγάλη απόσταση να τους χωρίζει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αν τελικά οι Αρχές καταφέρουν να επικοινωνήσουν με τον σύζυγο της άτυχης γυναίκας, η κατάθεση του ίσως να έχει ιδιαίτερη αξία στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Παράλληλα, στη Θεσσαλονίκη το 2010 είχε συλληφθεί για πρώτη φορά από αστυνομικούς η 38χρονη Κινέζα που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα σε μια βαλίτσα στα Βίλια. Οι αστυνομικοί την είχαν σταματήσει στο κέντρο της πόλης και της είχαν ζητήσει τα χαρτιά της.

Όταν διαπίστωσαν ότι δεν είχε, τη μετέφεραν στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της για παράνομη είσοδο στη χώρα και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Τότε η Αστυνομία είχε πάρει τα αποτυπώματά της και έτσι έγινε η ταυτοποιήσή της πριν από μερικές μέρες όταν ο δολοφόνος της την έβαλε σε μια βαλίτσα και την πέταξε προσπαθώντας να την εξαφανίσει Το μεγάλο ερώτημα τώρα για τους αστυνομικούς είναι ποιος βρίσκεται πίσω απ’ τη δολοφονία της με επικρατέστερο σενάριο μέχρι αυτή τη στιγμή το κίνητρο να είναι προσωπικό.

Όπως έλεγε χαρακτηριστικά στο ethnos.gr αξιωματικός που ασχολείται με την υπόθεση: «Μέχρι αυτή τη στιγμή τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, μάς οδηγούν στο ενδεχόμενο ο δολοφόνος να είχε προσωπικά κίνητρα και να έφτασε στο έγκλημα. Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και τα πιο σημαντικά στοιχεία δεν έχουν έρθει ακόμα στη διάθεσή μας.

Δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι στις εκτιμήσεις μας αλλά μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι δεν βρίσκεται το οργανωμένο έγκλημα πίσω από αυτή τη δολοφονία».

Πάντως, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας επικεντρώνονται στο να μάθουν τις επαγγελματικές δραστηριότητες της 38χρονης και να απαντήσουν σε δύο βασικά ερωτήματα.

  • Το πρώτο ερώτημα είναι εάν το θύμα είχε οικονομική άνεση και είχε στην κατοχή της κατάστημα με ρούχα και
  • το δεύτερο εάν πράγματι είχε οικονομική άνεση, καθώς συζούσε με δύο ακόμα άτομα στο Μεταξουργείο.

Την ίδια ώρα η άρση τηλεφωνικού απορρήτου επεκτείνεται και σε άλλα πρόσωπα που βρίσκονται στον περίγυρο της 38χρονης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share