Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νεκρή 7χρονη μετά την βάναυση κακοποίηση από τους γονείς της!

«Αφήστε με να πεθάνω, μην με κάνετε καλά. Δεν θέλω να πάω πίσω στους γονείς μου γιατί με χτυπάνε».

1 Ιανουαρίου 2021 13:45
Νεκρή 7χρονη μετά την βάναυση κακοποίηση από τους γονείς της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η 7χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στις 28 Δεκεμβρίου στο νοσοκομείο Las Margaritas της πολιτείας Πουέμπλα στο Μεξικό.

Η Γιατζίρι μπήκε στο νοσοκομείο στις 21 Αυγούστου βαρύτατα τραυματισμένη από την άγρια κακοποίηση που είχε υποστεί από τους γονείς και τον θείο της.

Αιτία θανάτου της άτυχης 7χρονης ήταν η πολυοργανική ανεπάρκεια.

Νεκρή 7χρονη μετά την βάναυση κακοποίηση από τους γονείς της

Στο νοσοκομείο την είχε μεταφέρει ένας γείτονάς της με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι είχε εσωτερική αιμορραγία, σημάδια βιασμού, εγκαύματα και σοβαρά προβλήματα στους πνεύμονες.

Όταν, μάλιστα, το κορίτσι έφτασε στο νοσοκομείο φέρεται να είπε στους γιατρούς «αφήστε με να πεθάνω, μην με κάνετε καλά. Δεν θέλω να πάω πίσω στους γονείς μου γιατί με χτυπάνε».

Θρίλερ παραμονή Πρωτοχρονιάς: 14χρονη έφυγε από το σπίτι της και εξαφανίστηκε! Δεν έχει δώσει σημάδια ζωής

Θρίλερ στην Κύπρο με την εξαφάνιση 14χρονης παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Φωτογραφίες και τα στοιχεία 14χρονης, η οποία έφυγε από την οικία της στην Λάρνακα, δίνει στη δημοσιότητα η Κυπριακή Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Πρόκειται για τη Ruslana Ghimpu, υπήκοος Ρουμανίας, μόνιμη κάτοικος Κύπρου, η οποία απουσιάζει από το σπίτι της από τις 12.30 το μεσημέρι χθες Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020.

Η 14χρονη περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.75μ. περίπου, με καστανόξανθα μακριά μαλλιά και καφέ μάτια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας, στον τηλεφωνικό αριθμό 24-804060 ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share