Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

Έγκλημα στα Βίλια: Τι ανακοίνωσε το "Χαμόγελο του Παιδιού" για την 38χρονη Κινέζα που βρέθηκε νεκρή μέσα σε βαλίτσα

Αναλυτικά η ανακοίνωση

31 Δεκεμβρίου 2020 18:30
Έγκλημα στα Βίλια: Τι ανακοίνωσε το
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Έγκλημα στα Βίλια: Συνεχίζει να σοκάρει η υπόθεση της γυναίκας της οποίας βρέθηκε το πτώμα τεμαχισμένο σε βαλίτσα στα Βίλια, με τον Ιατροδικαστή να έχει αναγνωρίσει την άτυχη γυναίκα ότι πρόκειται για μία 38χρονη Κινέζα που είχε εξαφανιστεί από τον Οκτώβριο.

Συγκεκριμένα το "Χαμόγελο του Παιδιού" εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την 38χρονη γυναίκα που βρέθηκε τεμαχισμένη σε βαλίτσα στα Βίλια όπου και είχε εξαφανιστεί από τον Οκτώβριο του 2020.

Έγκλημα στα Βίλια: Η ανακοίνωση του "Χαμόγελου του Παιδιού"

Ειδικότερα στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρεται ότι: «Η αναζήτηση της 38χρονης Lin Qiu Yun δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς ταυτοποιήθηκε η σορός της, η οποία εντοπίστηκε σε βαλίτσα στην περιοχή Βίλια Αττικής

Τα αίτια του θανάτου της διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. Η Lιn Qiu Yun είχε εξαφανιστεί στις 17.10.2020 από την περιοχή του Μεταξουργείου. Το ''Χαμόγελο του Παιδιού'' ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της και στις 24.10.2020 προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο».

Το Χαμόγελο του παιδιού εξέδωσε ανακοίνωση για την 38χρονη Κινέζα.

Το χρονικό της εξαφάνισης της άτυχης 38χρονης

Η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί στο ΑΤ Ομονοίας και έκτοτε τα ίχνη της αγνοούνταν, μέχρι που εντοπίστηκε τυχαία από περαστικό κυνηγό την Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, όπως είχε γράψει το iefimerida.gr, είχε ολοκληρωθεί και η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κακώσεις, ενώ, επειδή η σορός της γυναίκας ήταν σε προχωρημένη σήψη, η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν αποκλείεται ο θάνατος να ήταν ασφυκτικός, όμως είναι κάτι που ιατροδικαστικά δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί σε αυτήν τη φάση. Ο θάνατος της γυναίκας προσδιορίζεται τουλάχιστον έναν μήνα πριν.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα φορούσε μόνο το εσώρουχό του, γεγονός που αποκαλύπτει πολλά στα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής αναφορικά με την ψυχοσύνθεση του δράστη, για τον οποίο θα ερευνηθεί εάν ανήκει ακόμα και στο οικογενειακό περιβάλλον της 38χρονης.

Τα έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που μελετούν τον φάκελο της υπόθεσης εκτιμούν ότι ο δράστης πέταξε στο συγκεκριμένο σημείο τη βαλίτσα με την άτυχη γυναίκα προκειμένου να κερδίσει χρόνο για να καλύψει τα ίχνη του. Σημειώνεται ότι βρέθηκε τυχαία από διερχόμενο κυνηγό, 200 μέτρα μέσα σε δασώδη περιοχή.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share