Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φρίκη για την Αγγελική Νικολούλη: Άγρια δολοφονημένη, με τον πιο βάναυσο τρόπο, η κοπέλα που αναζητούσε εδώ και 2 μήνες!

Ο πιο τραγικός επίλογος!

31 Δεκεμβρίου 2020 16:11
Φρίκη για την Αγγελική Νικολούλη: Άγρια δολοφονημένη, με τον πιο βάναυσο τρόπο, η κοπέλα που αναζητούσε εδώ και 2 μήνες!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγκλημα στα Βίλια: Σε γυναίκα ασιατικής καταγωγής που αναζητούσε το "Τούνελ" και η Αγγελική Νικολούλη, ανήκει η σορός που βρέθηκε πεταμένη σε φρεάτιο!

Όπως προέκυψε από την εξέταση DNA, πρόκειται για την Qiu Yun Lin 38 χρόνων κινέζικης καταγωγής.

Η άτυχη γυναίκα είχε εξαφανιστεί το Σάββατο 17 Οκτωβρίου από το Μεταξουργείο και σήμανε άμεσα Missing Alert.

Βρισκόταν σε ταξίδι στην Αθήνα και την φιλοξενούσαν ομοεθνείς της. Η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί την ίδια μέρα στο Α.Τ. Ομονοίας.

Η αστυνομία ήδη έχει αρχίσει τις έρευνες στον κύκλο της για μαρτυρίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό του ή των δραστών.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά την νεκροτομή που διηνήργησε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς που έκανε λόγο για μία γυναίκα ηλικίας 30 – 40 ετών και ύψους μεταξύ 1.57 με 1.58. Ο θάνατός της τοποθετείται χρονικά πριν δυόμιση περίπου μήνες το ανώτερο.

Το αίτιο θανάτου είναι αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγω της προχωρημένης σήψης αλλά θεωρείται πιθανή η εκδοχή της ασφυξίας.

Η σορός βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα το απόγευμα της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου από κυνηγό. Ήταν πεταμένη σε φρεάτιο 200 μέτρα από την παλαιά Εθνική Οδό στην κατεύθυνση προς τη Θήβα. Στο σημείο κλήθηκε και έφτασε άμεσα κλιμάκιο αντρών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και των Εγκληματολογικών Ερευνών που διενήργησαν αυτοψία και συγκέντρωσαν προσεκτικά τα στοιχεία. Δεν είχε κάποιο χαρακτηριστικό σημάδι και φορούσε μόνο το εσώρουχό της.

Τη νύχτα που το “Τούνελ” την αναζητούσε, έφτασε μία σοβαρή πληροφορία που δόθηκε αμέσως στο Χαμόγελο του Παιδιού. Είχε να κάνει με το κινητό της τηλέφωνο και με μία ύποπτη συνομιλία.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Ανακοινώνεται ότι όπως προέκυψε δακτυλοσκοπικά, η σορός που βρέθηκε μεσημβρινές ώρες της 29-12-2020 σε δασική έκταση στην περιοχή Κάζα Βιλίων Αττικής, ταυτοποιήθηκε με 38χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Κίνας για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση την 17-10-2020 στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share