Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φρικτό έγκλημα: Την βίασε και της έλιωσε το κεφάλι με σφυρί

Σοκ

31 Δεκεμβρίου 2020 13:05
Φρικτό έγκλημα: Την βίασε και της έλιωσε το κεφάλι με σφυρί

Φρικτό έγκλημα: Μία απίστευτη και φρικτή υπόθεση αποκαλύφθηκε όπου μία γυναίκα βιάστηκε και έπειτα δολοφονήθηκε με ένα σφυρί. Επίσης πριν λίγες μέρες βρέθηκε στα Βίλια ένα τεμαχισμένο πτώμα μία γυναίκας μέσα σε βαλίτσα.

Συγκεκριμένα μία φρικτή υπόθεση έγινε γνωστή όπου μία γυναίκα στην Αιθιοπία βρήκε φρικτό θάνατο αφού είχε βιαστεί πρώτα από έναν Γκανέζο εργάτη. Σημειώνεται ότι ο εργάτης της έλιωσε το κεφάλι με ένα σφυρί.

Φρικτό έγκλημα: Ποια ήταν η γυναίκα

Ειδικότερα η γυναίκα δούλευε σε ένα χωράφι μαζί με τον Γκανέζο στην Ιταλία, σε μονάδα παραγωγής τυριών και η σορός της βρέθηκε θαμμένη σε κοντινή απόσταση από το σημείο. Θύμα είναι η Agitu Ideo Gudeta, η οποία ήταν σύμβολο των μεταναστών στη γειτονική χώρα ενώ δράστης είναι ο 32χρονος Adams Suleimani.

Να σημειωθεί πως η φάρμα άνηκε στην Gudeta, η οποία σαν μετανάστρια κατάφερε να φτιάξει τη δική της επιχείρηση με βιολογικά προϊόντα, τα οποία προέρχονται από τις κατσίκες. Η άτυχη γυναίκα ξεκίνησε με 15 κατσίκες και κατάφερε να τις κάνει 180, έχοντας μια επιτυχημένη επιχείρηση-σύμβολο για όλους τους μετανάστες.

Άγριο έγκλημα: Εκτέλεσαν εν ψυxρώ 30χρονη χορεύτρια στη μέση του δρόμου - Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο

Άγριο έγκλημα διαπράχθηκε στην Ρωσία με άγνωστο να εκτελεί εν ψυχρώ 30χρονη χορεύτρια στη μέση του δρόμου! Συγκεκριμένα, μασκοφόρος καταδίωξε την 30χρονη Ναταλία Προνίνα και την πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής με εκείνη να πέφτει νεκρή.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και ξεψύχησε ενώ φίλοι που ήταν μαζί της τραυματίστηκαν. Η γυναίκα επέστρεφε σπίτι έπειτα από προπόνηση μαζί με φίλους όταν την προσέγγισε ο δράστης και την πυροβόλησε.

Η αστυνομία θεωρεί ότι επρόκειτο για συμβόλαιο θανάτου και ερευνούν τη θεωρία σύμφωνα με την οποία η χορεύτρια είχε κρυφή σχέση με έναν πλούσιο άνδρα που εικάζεται ότι είναι πολιτικός.

Ο σύντροφός της, ο 33χρονος Αλεξάντρερ Κραβτσένκο, αρνήθηκε οποιαδήποτε διασύνδεση με τον φόνο και είπε πως ήταν στην Κριμαία όπου εργάζεται. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα διαπράχθηκε από 37χρονο πατέρα στη Ρωσία, ο οποίος σκότωσε τα παιδιά του μετά από την αποκάλυψη της γυναίκας του ότι τον απάτησε με συνάδελφό της από τη δουλειά.

Οι φίλοι της υποστήριξαν ότι δολοφονήθηκε κατ' εντολή επειδή απέρριψε κάποιου την πρόταση. Φίλη που ονομάζεται Βαλέρια είπε στην Komsomolskaya Pravda: “Μόνο κάποιος από τους θαυμαστές της θα μπορούσε να είναι πίσω από αυτό εξαιτίας της ζήλιας του".

Επίσης η πρώην συνεργάτιδα της Ναταλία, Ανζέλικα υποστήριξε τη θεωρία για απογοητευμένο θαυμαστή. "Δεν ήταν σε σοβαρή σχέση, δεν ήταν ο τύπος της γυναίκας που ονειρεύεται το λευκό φόρεμα και ένα μάτσο παιδιά".

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο ΕΔΩ

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share