Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άγριο έγκλημα: Άνδρας ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στη μέση του δρόμου

Που συνέβη το περιστατικό

28 Δεκεμβρίου 2020 15:38
Άγριο έγκλημα: Άνδρας ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στη μέση του δρόμου

Άγριο έγκλημα: Ένα τρομακτικό γεγονός πήρε μέρος στο Περθ της Αυστραλίας διότι ένας ηλικιωμένος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στη μέση του δρόμου όπου είχε ξυλοκοπηθεί. Επίσης ένα ανατριχιαστικό έγκλημα αποκαλύφθηκε όπου ένα ζευγάρι βρέθηκε τεμαχισμένο σε βαλίτσες.

Άγριο έγκλημα: Το χρονικό του περιστατικού

Συγκεκριμένα ένας άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στα χέρια των δολοφόνων του όταν εκείνοι τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου. Το περιστατικό συνέβη στο Περθ της Αυστραλίας με τις Αρχές να βρίσκουν τη σορό του ηλικιωμένου τα ξημερώματα στο σιδηροδρομικό σταθμό του Queens.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας πρόκειται για «έναν άνδρας κοντά στα 50 του, εντοπίστηκε αιμόφυρτος στο σταθμό του Queens. Δυστυχώς λίγο αργότερα εξέπνευσε στο νοσοκομείο». Λίγα λεπτά αργότερα, εξέδωσε ανακοίνωση και η υπηρεσία Σιδηροδρόμων, τονίζοντας: «Τα δρομολόγια από το Armdale έως το Thornile ακυρώθηκαν λόγω ενός γεγονότος».

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών ενώ ως κίνητρο της άγριας δολοφονίας φαίνεται πως ήταν η ληστεία.

Άγριο έγκλημα: Μητέρα έλιωσε το κεφάλι του 12χρονου γιου της

Άγριο έγκλημα: Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 12χρονο αγοράκι από το χέρι της ίδιας του της μητέρας, όταν μετά από έναν καυγά του έλιωσε το κεφάλι με ένα βαράκι! Επίσης, φρίκη έχει προκαλέσει στη Γαλλία η είδηση ότι 31χρονη μητέρα σκότωσε το νεογέννητο μωρό της και τον 10χρονο ανιψιό της, ενώ τραυμάτισε σοβαρά και την 4χρονη ανιψιά της.

Θύμα της απίστευτης θηριωδίας ο 12χρονος Alexander Parakhnyakov στην πόλη Αστραχάν της Ρωσίας, ο οποίος το βράδυ πριν δολοφονηθεί είχε κοιμηθεί στο σπίτι ενός φίλου του.

Όταν επέστρεψε, η μητέρα του, Galina Morozova, άρχισε να του φωνάζει και έτσι ξεκίνησε ο μοιραίος καυγάς. Σύμφωνα με τον ρωσικό Τύπο, κατά τη διάρκεια του καυγά, η Morozova άρπαξε ένα βαράκι γυμναστικής και άρχισε να χτυπάει το κεφάλι του Alexander αρκετές φορές. Το παιδί πέθανε ακαριαία.

Στη συνέχεια η Morozova έκρυψε το πτώμα στο υπόγειο του σπιτιού της και προσπάθησε να εξαφανίσει τη σορό, θάβοντάς την με τσιμέντο!

Σε μια προσπάθεια να εξαφανίσει κάθε ίχνος, η Morozova έβαλε το βαράκι και το κινητό του Alexander σε μια σακούλα και τα πέταξε στο ποτάμι.

Μάλιστα, είχε αναρτήσει στα social media τη φωτογραφία του παιδιού και ανέφερε πως αγνοείται! Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη της σορού του παιδιού μετά από ανώνυμη πληροφορία και κάπως έτσι εντοπίστηκε η σορός.

Η δολοφόνος ομολόγησε και καταδικάστηκε σε 14 χρόνια φυλάκισης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share