Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία: Αυτοκτόνησε 28χρονη μητέρα και ο 29χρονος πατέρας στραγγάλισε τα παιδιά τους

Σοκ!

28 Δεκεμβρίου 2020 14:23
Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία: Αυτοκτόνησε 28χρονη μητέρα και ο 29χρονος πατέρας στραγγάλισε τα παιδιά τους
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια αδιανόητη τραγωδία εκτυλίχθηκε στις Φιλιππίνες με έναν 29χρονο πατέρα να δολοφονεί τα δυο του παιδιά λίγη ώρα αφότου η 28χρονη σύζυγός του αυτοκτόνησε.

Δράστης της αποτρόπαιας δολοφονίας ο 29χρονος Aiko Siancunco, ο οποίος στραγγάλισε την 3χρονη κόρη του, Ακίρα, και τον μόλις 1 έτους, Κίον.

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο Aiko είχε εντοπίσει νεκρή τη σύζυγό του, Karina, μια πράξη που η αστυνομία ερευνά αν πρόκειται όντως για αυτοκτονία ή για δολοφονία. Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα διαπράχθηκε στο Λονδίνο καθώς μια 25χρονη μητέρα δολοφόνησε την 2χρονη κόρη της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το τραγικό έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ο 29χρονος εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα του Taguig για να παραδοθεί στην αστυνομία, ομολογώντας τις πράξεις του.

Ο Siancunco ανέφερε πως βρήκε τη σύζυγό του κρεμασμένη στο διαμέρισμά τους και πήρε την απόφαση να δολοφονήσει τα παιδιά του για να μην μεγαλώσουν χωρίς τη μητέρα τους...

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα καθώς οι καυγάδες ήταν διαρκείς λόγω του ότι ο Aiko δεν είχε βρει δουλειά από το Μάρτιο.

Φρικτό έγκλημα: Αστυνομικός σκότωσε 52χρονη μητέρα και τον 25χρονο γιο της μπροστά στην κόρη του! (Video)

Φρικτό έγκλημα έγινε στις Φιλιππίνες με αστυνομικό να σκοτώνει μια 52χρονη μητέρα και τον 25χρονο γιο της μπροστά στην κόρη του! Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε στο Καζακστάν με 42χρονο πατέρα να «συνθλίβει το κρανίο» του μόλις ενός έτους παιδιού του.

Σε βίντεο, μάλιστα, που κυκλοφόρησε στα social media ο Νουέζκα φαίνεται να πυροβολεί τον 25χρονο ενώ αυτός έχει ήδη πέσει νεκρός.

Η δολοφονία σημειώθηκε ενώ ο Νουέζκα, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, επιχείρησε να συλλάβει τον Φρανκ Γκρεγκάριο.

Πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι προηγήθηκε καβγάς που προκλήθηκε από την εκπυρσοκρότηση ενός αυτοσχέδιου όπλου.

Όταν η 52χρονη αγκάλιασε τον γιό της για να τον εμποδίσει τη σύλληψή του, ο Νούεζκα, όπως φαίνεται στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει, την πυροβόλησε στο κεφάλι πριν να κάνει το ίδιο και στον γιο της.

Αυτόπτης μάρτυρας υποστηρίζει ότι μετά το φονικό ο αστυνομικός πήρε την κόρη του και έφυγαν «σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό».

Ο αρχηγός της αστυνομίας στις Φιλιππίνες ανακοίνωσε ότι σε βάρος του Νουέζκα απαγγέλθηκαν πέντε κατηγορίες, οι δύο για δολοφονία.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share