Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δολοφονία 42χρονου επιχειρηματία: «Είδα τον γιο μου να σέρνει το θύμα...» - Σοκάρει η μάνα του δολοφόνου

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

23 Δεκεμβρίου 2020 16:28
Δολοφονία 42χρονου επιχειρηματία: «Είδα τον γιο μου να σέρνει το θύμα...» - Σοκάρει η μάνα του δολοφόνου
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δολοφονία 42χρονου επιχειρηματία: Σοκάρει η απολογία της μητέρας του δολοφόνου του άτυχου 42χρονου Γιώργου Γρηγοριάδη από την Καβάλα, η οποία ήταν παρόν όταν ο γιος της έσερνε το άψυχο σώμα του ηλεκτρολόγου τοποθετώντας το στο επαγγελματικό αυτοκίνητο του δεύτερου προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η μητέρα του δράστη στις Αρχές, την Παρασκευή το μεσημέρι είδε τον γιο της να προσπαθεί να βάλει έναν άνθρωπο στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκίνητου του ηλεκτρολόγου και δεν της φάνηκε λογικό.

Δολοφονία 42χρονου επιχειρηματία: Σοκάρει η μάνα του δολοφόνου

«Την Παρασκευή 11-12-2020 μεσημεριανές ώρες είδα τον Ρόντικ να προσπαθεί να βάλει έναν άνδρα στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου του Γιώργου του ηλεκτρολόγου. Δεν είδα ποιος ήταν αυτός. Κατέβηκα αμέσως κάτω και είδα τον Ρόντικ να βάζει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου τον άνθρωπο τραβώντας τον από τα πόδια του. Του φώναξα από μακριά -Τι έκανες; Να πάρω την Αστυνομία;- και μου απάντησε -Πρόσεξε μην πάρεις την Αστυνομία, θα σε σκοτώσω, τον πάω στο νοσοκομείο» είπε μεταξύ άλλων.

Στην συνέχεια, αφού έφυγε ο γιο της με το ξένο αυτοκίνητο και τον νεκρό πλέον Γιώργο Γρηγοριάδη, πλησίασε το σημείο που ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο και είδε αίματα τα οποία και καθάρισε.

«Αφού έφυγε, πλησίασα το σημείο που ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο και είδα έναν λεκέ από αίμα, πήρα την σκούπα και με νερό τα καθάρισα. Όταν είδα τον λεκέ κατάλαβα ότι ήταν από τον άνθρωπο που έσερνε ο Ροντικ βάζοντας τον στο αυτοκίνητο του ηλεκτρολόγου και τρόμαξα. Το βράδυ επειδή φοβήθηκα πήγα να κοιμηθώ στις αδερφής μου το σπίτι. Τις επόμενες μέρες όταν άκουσα ότι αγνοούταν ο Γιώργος Γρηγοριάδης ο ηλεκτρολόγος κατάλαβα ότι ο Ρόντικ είχε βάλει τον ηλεκτρολόγο μέσα στο αμάξι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ο δράστης, σύμφωνα πάντα με την μητέρα του, αφού είχε καταφέρει, έτσι όπως νόμιζε, να κρύψει τα ίχνη του δολοφονημένου ηλεκτρολόγου, κουρεύτηκε και ξυριστεί σαν να μην συνέβαινε τίποτα.

«Τον Ροντικ, τον είδα ξανά την Δευτέρα 14-12-2020 το πρωί και τον ρώτησα -Τι έκανες; απαντώντας μου -Μη σε νοιάζει- Παρατήρησα ότι έκανε σαν να μην συμβαίνει τίποτα, είχε κουρευτεί και ήταν ξυρισμένος. Ήταν δικό μου λάθος που δεν πήρα αμέσως την Αστυνομία. Εάν ο γιός μου σκότωσε τον Γιώργο να πληρώσει και να τιμωρηθεί για ότι προκάλεσε» είπε σοκαρισμένη η μητέρα του δολοφόνου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share