Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δολοφονία 42χρονου επιχειρηματία: Συνελήφθη 50χρονος (Video)

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία

22 Δεκεμβρίου 2020 10:09
Δολοφονία 42χρονου επιχειρηματία: Συνελήφθη 50χρονος (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ξετυλίγεται το κουβάρι της άγριας δολοφονίας του 42χρονου επιχειρηματία Γιώργου Γρηγοριάδη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μετά από σφοδρό χτύπημα στην πλάτη με αιχμηρό αντικείμενο, στη Νιγρίτα.

Oι Αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή δυο ατόμων, μητέρας και γιου, που εξετάζονται για την ανθρωποκτονία του 42χρονου επιχειρηματία που εντοπίστηκε σε αρδευτικό κανάλι.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη ενός 50χρονου, ίδιας καταγωγής με το θύμα, ο οποίος κατοικούσε στο απέναντι σπίτι από αυτό που ανακαίνιζε ο επιχειρηματίας. Στο ισόγειο ήταν η οικεία του και στον πάνω όροφο έμενε η μητέρα του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση είναι πολύ περίεργη, αναφορικά στον έντονο διαπληκτισμό που είχε ο φερόμενος ως δράστης με το θύμα. Αστυνομικές πηγές, σημειώνουν πως η μητέρα του φερόμενου ως δράστη, γνώριζε για την εμπλοκή του γιου της στην υπόθεση και τον βοήθησε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Σοκ: 58χρονος επιχειρηματίας σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε

Τραγωδία σημειώθηκε στη Γαλλία με έναν 58χρονο επιχειρηματία να σκοτώνει την γυναίκα του και στη συνέχεια να βάζει τέλος στη ζωή του. Ενώ, σε μία υπόθεση θρίλερ στη χώρα μας, νέα στοιχεία ήρθαν στο φως σχετικά για τη δολοφονία του 42χρονου επιχειρηματία, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο και βρέθηκε χθες νεκρός σε αρδευτικό κανάλι.

Ο ένοπλος ο οποίος αναγνωρίστηκε από τα γαλλικά ΜΜΕ ως ο 58χρονος διευθυντής μιας τοπικής εταιρείας, πήρε τη σύζυγό του όμηρο και οχυρώθηκε μέσα στην κοινή επιχείρησή τους, πυροβολώντας και τραυματίζοντας δύο άτομα ακόμα.

Η αστυνομία βρήκε αργότερα τα πτώματα του ύποπτου και της συζύγου του. Τα γαλλικά ΜΜΕ λένε ότι ο άνδρας και η σύζυγός του μπήκαν πρόσφατα σε διαδικασία διαζυγίου αφού εκείνος είχε προηγουμένως καταδικαστεί για πράξεις ενδοοικογενειακής βίας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share