Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Άγρια δολοφονία: Νεκρός 8χρονος! Πατέρας «κάρφωσε» σφαίρα στην κοιλιά του (Video)

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

21 Δεκεμβρίου 2020 08:57
Άγρια δολοφονία: Νεκρός 8χρονος! Πατέρας «κάρφωσε» σφαίρα στην κοιλιά του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Άγρια δολοφονία διαπράχθηκε στο Μίτσιγκαν των ΗΠΑ με πατέρα να πυροβολεί τον 8χρονο γιο του στην κοιλιά και να τον σκοτώνει! Επίσης, ένα άγριο έγκλημα διαπράχθηκε στο Τέξας των ΗΠΑ με έναν 27χρονο πατέρα να δολοφονεί την γυναίκα του και τα παιδιά του και να εντοπίζεται λουσμένος στο αίμα

Συγκεκριμένα, ο 8χρονος καθόταν μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος δεν είχε αδειάσει το όπλο του για να το καθαρίσει. Μια κίνηση που αποδείχτηκε μοιραία, καθώς μια σφαίρα «καρφώθηκε» στην κοιλιά του 8χρονου.

Αμέσως το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Μίτσιγκαν, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Η μητέρα του 8χρονου δήλωσε: «Ήταν ένα φρικτό ατύχημα. Το όπλο υποτίθεται πως ήταν άδειο και ο σύζυγός μου έκανε την τακτική συντήρηση, όπως κάνει συχνά. Είμαστε πραγματικά συγκλονισμένοι».

Άγρια δολοφονία - Το χρονικό της υπόθεσης:

Άγρια δολοφονία: 36χρονος σκότωσε την 58χρονη σύντροφό του

Ένα άγριο έγκλημα διαπράχθηκε στη Βρετανία με έναν 36χρονο να δολοφονεί την 58χρονη αεροσυνοδό σύντροφό του με την οποία είχαν μια «θυελλώδη σχέση». Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα έλαβε χώρα στη Μολδαβία, καθώς μία 21χρονη φοιτήτρια ιατρικής φέρεται να σκότωσε τη μητέρα της και να ξερίζωσε την καρδιά της ενώ ήταν ακόμα ζωντανή.

Ο Γκομπάρ σκότωσε την κατά 22 χρόνια μεγαλύτερή του Νέλι, στο σπίτι τους στο Ρόδερφιλντ της Βρετανίας στις 17 Δεκεμβρίου πέρυσι. Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, ο Τζάγιες τη σκότωσε πάνω σε μια στιγμή «τρέλας», θέλοντας απλά να της κλέψει λίγες λίρες για να αγοράσει ναρκωτικά.

Η 58χρονη Μάγιερς, χωρισμένη με δύο παιδιά, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο είχε μια «παθιασμένη σχέση με τον Γκομπάρ και του ήταν πλήρως αφοσιωμένη».

Ο Ρίτσαρντ Χέρντεν, συνήγορος της αεροσυνοδού, είπε στο δικαστήριο ότι ο Γκομπάρ φάνηκε ότι «ενδιαφερόταν μόνο για τα χρήματα της Μάγιερς» και πιθανότατα τη σκότωσε για να την κλέψει. Μάλιστα, όπως υπενθύμισε στους ενόρκους, ο Γκομπάρ είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση το 2018 για ληστεία, όταν επιτέθηκε στην άτυχη αεροσυνοδό στο σπίτι της και την ανάγκασε να σηκώσει 50 λίρες από την τράπεζα και να του τα δώσει.

Το ζευγάρι συνέχισε να έχει τηλεφωνική επικοινωνία όσο ο Γκομπάρ ήταν στη φυλακή και όταν αυτός αφέθηκε ελεύθερος συνέχισαν τη σχέση τους.

«Η Νέλι Μάγιερς τον ερωτεύτηκε τυφλά, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το πω. Του ήταν πλήρως αφοσιωμένη. Είχαν ήταν μια ταραχώδη και συχνά παθιασμένη σχέση. Σπάνια είχαν σεξουαλικές επαφές. Ενώ εκείνη λαχταρούσε συντροφικότητα, εκείνος ενδιαφερόταν μόνο για τα χρήματά της, τα οποία του έδινε για να αγοράζει ναρκωτικά» τόνισε κατά την αγόρευσή του στο δικαστήριο ο Χέρντεν.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share