Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συγκλονίζει η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου: «Ελπίζω να βρω επιτέλους τα κόκκαλα του γιου μου» (Video)

Άνοιξε και πάλι ο φάκελος της υπόθεσης

18 Δεκεμβρίου 2020 15:08
Συγκλονίζει η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου: «Ελπίζω να βρω επιτέλους τα κόκκαλα του γιου μου» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ανοίγει ξανά η υπόθεση της δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, με την μητέρα του 8 χρόνια μετά να αναζητά ακόμη τη σορό του παιδιού της και την αλήθεια για τον θάνατό του, ξεσπώντας πως ελπίζει να βρει τα κόκκαλά του.

Η μητέρα του άτυχου Μάριου, που από την πρώτη στιγμή δίνει αγώνα για να μάθει την αλήθεια για τον χαμό του παιδιού της, δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση.

Δείτε τα όσα δήλωσε:

Παράλληλα, νέα δεδομένα έρχονται στο φως μέσα από τις έρευνες της Δικαιοσύνης για την απαγωγή και δολοφονία του φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012.

Η πολύκροτη υπόθεση ερευνάται εκ νέου από τη Δικαιοσύνη η οποία μάλιστα απήγγειλε κατηγορία σε εννέα πρόσωπα, κατά περίπτωση, για το αδίκημα της συνέργειας στην αρπαγή και την ανθρωποκτονία του θύματος.

Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι και οι γιοι του βασικού κατηγορούμενου της υπόθεσης, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια τόσο πρωτόδικα όσο και στο Εφετείο, καθώς και η σύζυγός του, η οποία είχε πρωτόδικα καταδικαστεί σε 18 έτη για συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και αρπαγή του άτυχου φοιτητή. Πλέον, μετά την απαγγελία των νέων κατηγοριών η σύζυγος του βασικού κατηγορουμένου της υπόθεσης αντιμετωπίζει την κατηγορία της συνέργειας στην ανθρωποκτονία.

Όπως αναφέρουν πάντως πληροφορίες στην ανάκριση έχει κατατεθεί η έκθεση Καναδού ερευνητή που συντάχθηκε μετά από αίτημα της πολιτικής αγωγής, η οποία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο Μάριος Παπαγεωργίου έπεσε θύμα αρπαγής και εν συνεχεία δολοφονήθηκε. Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα το πτώμα του μεταφέρθηκε στα Γεράνεια Όρη, με τους δράστες να εξαφανίζουν στη συνέχεια τα ίχνη του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share