Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δολοφονία 42χρονου επιχειρηματία - Νέα στοιχεία στο φως (Video)

Αναζητούν τους δράστες του στυγερού εγκλήματος

17 Δεκεμβρίου 2020 15:38
Δολοφονία 42χρονου επιχειρηματία - Νέα στοιχεία στο φως (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως σχετικά για τη δολοφονία του 42χρονου επιχειρηματία, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο και βρέθηκε χθες νεκρός σε αρδευτικό κανάλι.

Σύμφωνα με τη νεκροψία που διενήργησε ο ιατροδικαστής, Μηνάς Γεωργιάδης, ο άτυχος άνδρας δολοφονήθηκε με αμβλύ όργανο.

«Ο θάνατος του 42χρονου ανήκει στην κατηγορία των βίαιων θανάτων. Προήλθε συνεπεία του μεθαιμορραγικού σοκ μετά από ένα διπλό τραύμα, το οποίο έχει στην μεσοπλάτια χώρα», δήλωσε ο ιατροδικαστής στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Μάλιστα όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία, το θύμα μεταφέρθηκε στο σημείο που βρέθηκε και το έγκλημα πρέπει να έγινε σε κλειστό χώρο.

Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγει ο ιατροδικαστής, καθώς ο νεκρός φορούσε μόνο ένα φανελάκι, μια λεπτή φόρμα και κάλτσες, αμφίεση που έχουμε όταν βρισκόμαστε συνήθως στο σπίτι μας.

Η αστυνομία επίσης εκτιμά πως οι δράστες είναι παραπάνω από ένας. Αφού τον σκότωσαν, ανήμερα των γενεθλίων του, φέρεται να τον έβαλαν στο αυτοκίνητό του, με βουλγαρικές πινακίδες και να κινήθηκαν προς την κατεύθυνση, όπου βρέθηκε το πτώμα.

Το αυτοκίνητο φαίνεται πως κόλλησε στις λάσπες, αφού τις προηγούμενες μέρες έβρεχε συνεχώς και το σημείο εκεί είναι χείμαρρος. Έβγαλαν έτσι τον άτυχο 42χρονο από το αυτοκίνητο, τον έσυραν και τον πέταξαν μέσα στο αρδευτικό κανάλι που τελικά βρέθηκε.

Η μητέρα του ήταν εκείνη που ειδοποίησε την αστυνομία, καθώς του τηλεφωνούσε συνεχώς το Σάββατο για να του πει χρόνια πολλά κι εκείνος δεν απαντούσε στις κλήσεις της.

Συντετριμμένη μίλησε στην εκπομπή «Αληθειες με τη Ζήνα».

«Η αστυνομία ψάχνει να βρει τους δολοφόνους του παιδιού μου. Δεν ξέρω τίποτα, μόνο ότι βρέθηκε σκοτωμένος. Δεν αντέχω άλλο, ήθελα το παιδί μου ζωντανό», είπε.

Τα ίχνη του 42χρονου, ο οποίος διέμενε στην Παραλία Οφρυνίου χάθηκαν το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.

Ο άνδρας ήταν ηλεκτρολόγος και διατηρούσε δική του επιχείρηση. Ήταν πατέρας ενός ανήλικου παιδιού που ζει στη Σερβία με τη μητέρα του.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share