Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Άγριο έγκλημα: Πατέρας δολοφόνησε τον γιο του που ήταν μόλις 7 εβδομάδων

Απίστευτος ο λόγος

16 Δεκεμβρίου 2020 10:46
Άγριο έγκλημα: Πατέρας δολοφόνησε τον γιο του που ήταν μόλις 7 εβδομάδων

Ένα σοκαριστικό έγκλημα έγινε στην Αυστραλία όπου ένας πατέρας δολοφόνησε τον 7 εβδομάδων γιο του επειδή έκλαιγε συνεχώς. Επίσης ένας άλλος πατέρας κατηγορείται για τη δολοφονία του 4 μηνών παιδιού του στη Βρετανία.

Συγκεκριμένα ένας άντρας από την Αυστραλία καταδικάστηκε σε κάθειρξη μόλις εννέα ετών καθώς δολοφόνησε τον μόλις 7 εβδομάδων γιο του διότι τον ενοχλούσαν τα κλάματα.

Ειδικότερα ο δράστης εν ονόματι Joseph Mcdonald σκότωσε τον γιο του Lucas επειδή τα κλάματα του δεν τον άφηναν να παίξει με το Playstation. Οι εισαγγελείς στο δικαστήριο της πόλης Βικτόρια, ανέφεραν πως ο McDonald χτύπησε το βρέφος με ένα βαρύ αντικείμενο στο κεφάλι, αφήνοντάς το παιδί νεκρό.

Η μητέρα του παιδιού, Samantha Duckmanton, ανέφερε στην απολογία της πως άκουσε ένα θόρυβο, ο οποίος δεν της κίνησε καμία περιέργεια. Το άκρως ανατριχιαστικό είναι πως το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μια ημέρα μετά από την άγρια επίθεση του πατέρα του, ενώ ήταν ήδη εγκεφαλικά νεκρό. Ο Lucas πέθανε τέσσερις ημέρες αργότερα.

O McDonald είναι εθισμένος στην κάνναβη και στα βιντεοπαιχνίδια και καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια για τη δολοφονία του γιού του.

Άγριο έγκλημα: 21χρονος δολοφόνησε την έγκυο σύζυγό του πάνω στην ερωτική επαφή!

Άγριο έγκλημα διαπράχθηκε στην Βραζιλία με έναν 21χρονο να δολοφονεί την έγκυο σύζυγό του πάνω στην ερωτική επαφή! Παράλληλα, ένα 14χρονο αγόρι κατηγορείται για τη δολοφονία ενός 12χρονου που βρέθηκε νεκρός στο Λινκολνσάιρ στη Βρετανία.

Συγκεκριμένα, ο Μαρσέλο Αουγκούστο ντε Σόουζα Αραούχο κατηγορείται ότι σκότωσε την έγκυο σύζυγό του Φρανσίν Ρίγκο ντος Σάντος χτυπώντας τη στο κεφάλι και τραυματίζοντάς τη στο λαιμό ενώ έκαναν έρωτα. Το φρικτό έγκλημα συνέβη τα περασμένα Χριστούγεωνα στη Varzea Paulista της Βραζιλίας, αφότου το ζευγάρι είχε τσακωθεί για το τραπέζι του ρεβεγιόν.

Ωστόσο πριν από λίγες ημέρες ήρθε στη δημοσιότητα ένα «αποχαιρετιστήριο γράμμα» που φέρεται να έγραψε ο Αραούχο λίγο μετά τη δολοφονία της 21χρονης Φρανσίν. «Βαρεθήκαμε να επεμβαίνει η οικογένειά μας στη ζωή μας. Αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλον είτε σας αρέσει είτε όχι και αποφασίσαμε να φύγουμε» γράφει ο Αραούχο σε αυτό το γράμμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αραούχο ομολόγησε ότι σκότωσε τη γυναίκα του ενώ έκαναν έρωτα και την επόμενη, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, μπήκε στο προφίλ της στο Facebook και πόσταρε σαν να ήταν εκείνη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share