Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρικιαστικό έγκλημα: 3χρονο αγοράκι βρέθηκε ακρωτηριασμένο στην άκρη του δρόμου

Σοκ

7 Δεκεμβρίου 2020 09:35
Φρικιαστικό έγκλημα: 3χρονο αγοράκι βρέθηκε ακρωτηριασμένο στην άκρη του δρόμου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε όπου ένα 3χρονο αγοράκι βρέθηκε νεκρό και συγκεκριμένα ακρωτηριασμένο στην άκρη του δρόμου. Επίσης σημειώθηκε πριν λίγες μέρες μία άγρια δολοφονία όπου ένας 27χρονος μαχαίρωσε πάνω από 20 φορές 20χρονη έγκυο.

Συγκεκριμένα ένα έγκλημα συγκλονίζει τη Νότια Αφρική, όπου ένα αγοράκι 3 ετών βρέθηκε άγρια δολοφονημένο, έχοντας αφαιρεθεί η γλώσσα και τα γεννητικά του όργανα ενώ είχε και ένα καρφί στο κεφάλι του! Η σορός του παιδιού βρέθηκε στο σπίτι του Themba Majozi, πατέρα του παιδιού, ο οποίος φυσικά και έχει συλληφθεί ωστόσο μέχρι στιγμής δηλώνει άγνοια για την άγρια δολοφονία του γιού του.

Τοπικά μέσα αναφέρουν πως το παιδί αγνοούνταν από τις 27 Νοεμβρίου, όταν ένας άνδρας εμφανίστηκε στο σπίτι της γιαγιάς του μωρού για να το πάρει, άγνωστο για ποιο λόγο. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο άνδρας ήταν γνωστός της γιαγιάς του παιδιού ωστόσο από εκείνη τη στιγμή δεν βρέθηκε ποτέ ίχνος ζωής του 3χρονου.

Το φρικτό έγκλημα σημειώθηκε στο χωριό Thembalihle και εκφράζονται φόβοι πως το άτυχο παιδί έπεσε θύμα κάποιας τελετής μαύρης μαγείας.

Έγκλημα στη Σαντορίνη: Στην εισαγγελία Νάξου ο 20χρονος δράστης

Στην εισαγγελία της Νάξουοδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο 20χρονος Αλβανός, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε τον 69χρονο ξενοδόχο στην Σαντορίνη μετά από έντονο καυγά, ενώ στη συνέχεια τον έκαψε για να σβήσει τα ίχνη του.

Ο δράστης της δολοφονίας έφτασε το μεσημέρι στο λιμάνι της Νάξου με το ταχύπλοο προερχόμενο από την Σαντορίνη. Ωστόσο άλλο ένα φρικιαστικό έγκλημα ήρθε στο φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή έναν 47χρονο ο οποίος αποκεφάλισε 6χρονο παιδί.

Ακολούθως, οδηγήθηκε στην εισαγγελία πρωτοδικών Νάξου συνοδεία αστυνομικών, προκειμένου να απολογηθεί για το έγκλημα που διέπραξε και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, εκείνη θα διατάξει την προφυλάκισή του σε κάποιο σοφρονιστικό κατάστημα.

Δείτε αποκλειστικά πλάνα απο το cyclades24.gr:

Έγκλημα στη Σαντορίνη: Έρευνες στην Καλντέρα για στοιχεία που προσπάθησε να εξαφανίσει ο δράστης

Έρευνες στην Καλντέρα πραγματοποίησαν εθελοντές και διασώστες χθες Τρίτη προκειμένου να ανασύρουν στοιχεία που ξεφορτώθηκε ο καθ΄ομολογία δράστης του εγκλήματος στη Σαντορίνη με θύμα τον ξενοδόχο Νίκο Χάλαρη.

Φωτογραφίες από τις έρευνες δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα το Εθελοντικό Διασωστικό Σώμα Θήρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν ένα κινητό, κλειδιά, παπούτσια και άλλα αντικείμενα, όπως και το λοστάρι που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του 20χρονου δράστη έπειτα από εξονυχιστικές έρευνες, ενώ στο πρόσωπό του φέρεται να τους οδήγησε υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή που βρίσκεται το ξενοδοχείο. Οι αρχές άλλωστε από την πρώτη στιγμή που εντόπισαν το θύμα ξεκίνησαν τις εντατικές έρευνες για πιθανή ανθρωποκτονία καθώς εντόπισαν κηλίδες αίματος σε τρία διαφορετικά σημεία.

Τελικά, όλτα τα αποδεικτικά στοιχεία που συγκεντρώθηκαν οδήγησαν στον 20χρονο ο οποίος ομολογώντας το έγκλημα υποστήριξε ότι έγινε για ένα χρέος 200 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ο 20χρονος ομολόγησε το έγκλημα και ισχυρίστηκε ότι πήγε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο ξενοδοχείο για να ζητήσει τα 200 ευρώ από τον ξενοδόχο, ο οποίος, όπως είπε, του τα χρωστούσε από πέρυσι που εργαζόταν στο ξενοδοχείο του.

Σαντορίνη: Πως έγινε το έγκλημα

Από κει και πέρα σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, ο νεαρός, ο οποίος ήταν σε κατάσταση σοκ και έκλαιγε συνέχεια, είπε ότι ο ξενοδόχος, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα σωματώδης, τον έβρισε και του επιτέθηκε πρώτος, προσπαθώντας να τον χτυπήσει με ένα μπουκάλι σαμπάνια.

Πάλεψαν και ο 20χρονος τον χτύπησε και τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα ο ξενοδόχος να πέσει και να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, όταν ο ξενοδόχος έπεσε νεκρός στο έδαφος, ο νεαρός δράστης έσυρε το πτώμα μέσα στο ξενοδοχείο και στο δωματιάκι δίπλα στη ρεσεψιόν, όπου τον περιέλουσε με ένα μπουκάλι βότκα και του έβαλε φωτιά, για να σκηνοθετήσει ατύχημα.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share