Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Άγριο έγκλημα: Μαχαίρωσαν 38χρονο και 41χρονη στη μέση του δρόμου (Video)

Σοκάρουν τα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας

30 Νοεμβρίου 2020 14:07
Άγριο έγκλημα: Μαχαίρωσαν 38χρονο και 41χρονη στη μέση του δρόμου  (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα άγριο έγκλημα έγινε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης με έναν 38χρονο άντρα να χάνει τη ζωή του και μια 41χρονη γυναίκα να βρίσκεται τραυματισμένη στο νοσοκομείο. Ενώ, η αστυνομία της Αγίας Πετρούπολης συνέλαβε έναν άνδρα, ο οποίος σκότωσε ένα συνεπιβάτη του στο λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν, επειδή του συνέστησε να φορέσει τη μάσκα

Ο άντρας έφερε πολλαπλά τραύματα στο σώμα, ενώ η γυναίκα είχε ένα μεγάλο σκίσιμο στο χέρι. Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ο άντρας είχε χάσει ωστόσο τη ζωή του. Η γυναίκα είναι σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα πάντα με το ανακοινωθέν της αστυνομίας.

Κάμερα ασφαλείας από εμπορικό κατάστημα έπιασε τη στιγμή που ο μαχαιρωμένος άντρας κάθεται στο πεζοδρόμιο, με το παντελόνι του μέσα στα αίματα, περιμένοντας προφανώς τις πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία δηλώνει για την ώρα πως η υπόθεση είναι σχετικά περίεργη. Ούτε υπόπτους έχει, ούτε κανείς είδε κάτι, ούτε πιθανό κίνητρο έχει βρει για την επίθεση.

Φρίκη: 24χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου 3χρονο παιδάκι

Ένα 3χρονο παιδάκι ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύντροφο της μητέρας του, ο οποίος υποστήριξε αργότερα πως το αγοράκι είχε πέσει από ένα μηχανάκι και είχε χτυπήσει το κεφάλι του.

Ο 24χρονος Σάντος Ροντρίγκεζ από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ συνελήφθη το Σάββατο 21 Νοεμβρίου. Η αστυνομία του Σαν Μπερναντίνο απάντησε στην κλήση ενός τοπικού νοσοκομείου όπου ο μικρός είχε μεταφερθεί με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Ο Ροντρίγκεζ είπε αρχικά στους γιατρούς και τους αστυνομικούς ότι το παιδί είχε πέσει από ένα σκούτερ και είχε χτυπήσει το κεφάλι στο πεζοδρόμιο, σύμφωνα με την αστυνομία. Μετά από έρευνα ωστόσο παραδέχτηκε ότι είχε χτυπήσει επανειλημμένως το κεφάλι του παιδιού στο έδαφος επειδή «έχασε την ψυχραιμία του».

Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε και στη Νότια Αφρική με μια 19χρονη έγκυο να εντοπίζεται κατακρεουργημένη στην άκρη του δρόμου καθώς είχε σφαχτεί τόσο βίαια που τα όργανά της είχα βγει ενώ έλειπε και η καρδιά της!

Το κίνητρο παραμένει υπό διερεύνηση και ο Ροντρίγκεζ κρατείται χωρίς το δικαίωμα εγγύησης. Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σαν Μπερναντίνο σημείωσε: «Το κίνητρο για αυτό το περιστατικό είναι υπό διαρκή διερεύνηση. Δεν υπάρχουν διαθέσιμες επιπλέον πληροφορίες για δημοσιοποίηση αυτή τη στιγμή». Η αστυνομία απηύθυνε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί της.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share