Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στη Μάνη: Όπλα και ψυχοφάρμακα βρέθηκαν μέσα στο κολαστήριο της 44χρονης

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας

29 Νοεμβρίου 2020 17:07
Έγκλημα στη Μάνη: Όπλα και ψυχοφάρμακα βρέθηκαν μέσα στο κολαστήριο της 44χρονης
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 44χρονης από τον σύζυγό της στη Μάνη, που αναφέρονται στη δικογραφία του τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης.

Ο 44χρονος απολογήθηκε ενώπιων του ανακριτή Γυθείου αργά το απόγευμα της Παρασκευής και προφυλακίστηκε το Σάββατο με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ενώ, σοκάρουν τα τελευταία λόγια της 44χρονης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που δημοσιεύει σήμερα το «Πρώτο Θέμα», ο συζυγοκτόνος φαίνεται πως κυνήγησε τη σύζυγό του δύο φορές για να τη σκοτώσει, μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης τους, κρατώντας μια επαναληπτική καραμπίνα, τύπου Baretta, που είχε στην κατοχή του.

Στη συνέχεια διατήρησε την ψυχραιμία του και πριν παραδοθεί στους αστυνομικούς έπλυνε το σώμα του από τα αίματα της συζύγου του και φόρεσε πάλι το αιματοβαμμένο πουκάμισό του.

Όπως αναφέρει η δικογραφία, ο δράστης μετά από λογομαχία με τη σύζυγό του μπήκε μέσα στην κρεβατοκάμαρά τους με την καραμπίνα και άρχισε να την κυνηγάει. Την πυροβόλησε μια φορά, αλλά αστόχησε. Η γυναίκα άρχισε να τρέχει για να σωθεί μαζί με την κόρη της, εκείνος την ακολούθησε, την πυροβόλησε ξανά και την τραυμάτισε θανάσιμα στο κεφάλι.

Από την αυτοψία που διενήργησαν οι αστυνομικοί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, ένας κάλυκας, η καραμπίνα με την οποία δολοφόνησε τη σύζυγό του, τέσσερα χάπια Lexotanil και 30 χάπια Xanax, τα οποία φαίνεται πως χρησιμοποιούσε ο δράστης σε τακτά χρονικά διαστήματα τα τελευταία χρόνια.

Τι υποστήριξε ο συζυγοκτόνος στην απολογία του

Μπροστά στους αστυνομικούς που τον εξέτασαν, ο 44χρονος δήλωσε συντετριμμένος γι’ αυτό που έγινε. Ισχυρίστηκε ότι θόλωσε το μυαλό του μετά τον καβγά και ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα εδώ και είκοσι χρόνια.

«Δεν θυμάμαι τι έγινε χθες. Διότι δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ. Σκεφτόμουν αυτό που έγινε το ατύχημα. Σκέφτομαι μόνο το αποτέλεσμα, η γυναίκα μου είναι στον τάφο και εγώ στην φυλακή. Τα τελευταία τρία χρόνια τσακωνόμασταν σε καθημερινή βάση χωρίς να είμαι επιθετικός Τίποτα άλλο δεν έχω να πω», υποστήριξε ο 44χρονος άνδρας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share