Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έγκλημα στις Σπέτσες: «Μη φοβάσαι, έλα εδώ και εγώ θα καθαρίσω...» - Μαρτυρίες «καίνε» τον 22χρονο φερόμενο ως δράστη (Video)

Όλες οι εξελίξεις

29 Νοεμβρίου 2020 16:15
Έγκλημα στις Σπέτσες: «Μη φοβάσαι, έλα εδώ και εγώ θα καθαρίσω...» - Μαρτυρίες «καίνε» τον 22χρονο φερόμενο ως δράστη (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φως στο έγκλημα που συγκλονίζει τις Σπέτσες αναμένεται να ρίξουν οι καταθέσεις 5 μαρτύρων του στυγερού εγκλήματος. Δύο μάλιστα εξ αυτών υποστηρίζουν ότι ξέρουν τι είδαν και τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», οι μάρτυρες ισχυρίζονται ότι ο 22χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 26χρονου κυνήγησε αρχικά με πιστόλι το θύμα και στην συνέχεια του κάρφωσε το στιλέτο στην κοιλιά τρεις φορές.

Ένας άλλος φίλος του του 26χρονου, ο οποίος όμως δεν ήταν παρών στο συμβάν αλλά φέρεται να επικοινώνησε μαζί του στο τηλέφωνο, προσήλθε οικειοθελώς στην Αστυνομία την επόμενη ημέρα μαζί με την κοπέλα του για να τους μεταφέρει την στιχομυθία που είχε μαζί του μετά το φονικό.

«Μη φοβάσαι, έλα εδώ και εγώ θα καθαρίσω…» , φέρεται να του είπε ο 22χρονος.

Έγκλημα στις Σπέτσες: Ραγδαίες εξελίξεις με τον 22χρονο - Τι είπε στην απολογία του (Video)

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 22χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 26χρονου υπαλλήλου συνεργείου στις Σπέτσες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο 22χρονος υποστήριξε ότι την ώρα του εγκλήματος βρισκόταν στο σπίτι του και δεν είχε καμία εμπλοκή με τη δολοφονία του 26χρονου.

Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Χρίστος Μυλωνόπουλος, υποστήριξε ότι ζήτησε από την ανακρίτρια να γίνουν 12 ανακριτικές πράξεις για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Μεταξύ άλλων, ζήτησε να γίνει επιτόπια έρευνα στο σημείο της δολοφονίας στις Σπέτσες για να βρεθεί το μαχαίρι με το οποίο δολοφονήθηκε ο 26χρονος. Η πλευρά του κατηγορουμένου υποστήριξε επίσης ότι οι δύο βασικοί μάρτυρες που «έκαψαν» τον 22χρονο υπέπεσαν σε σειρά αντιφάσεων.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share