Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Έγκλημα 26χρονου στις Σπέτσες: «Με εκβίασαν για χρήματα...» - Αποκαλύψεις από τον πατέρα του 22χρονου κατηγορούμενου

Τι καταγγέλλει ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη

28 Νοεμβρίου 2020 16:37
Έγκλημα 26χρονου στις Σπέτσες: «Με εκβίασαν για χρήματα...» - Αποκαλύψεις από τον πατέρα του 22χρονου κατηγορούμενου
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Προφυλακιστέος κρίθηκε για τη δολοφονία του 26χρονου φίλου του στις Σπέτσες, ο 22χρονος κατηγορούμενος ο οποίος, ωστόσο, αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση. Στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι την ώρα του εγκλήματος βρισκόταν στο σπίτι του στις Σπέτσες και δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το περιστατικό.

Ο συνήγορος του 22χρονου, ανέφερε ότι ζήτησε από την ανακρίτρια να γίνουν 12 ανακριτικές πράξεις, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση και κάνει λόγο για αντιφάσεις στις καταθέσεις των μαρτύρων.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη είπε ότι «πιο πολύ με εκβίασαν για χρήματα. Αυτοί που είναι μάρτυρες είναι γνωστοί. Το θύμα ζούσε για ώρα. Επικοινώνησε με τον αδερφό του στον Πειραιά και του είπε να στείλει νοσοκομειακό. Δεν θα έλεγε στον αδερφό του, ότι με χτύπησε, με κάρφωσε ο τάδε; Έπεσε στο ρέμα με το μηχανάκι» τόνισε ο καθηγητής του Πολυτεχνείου, που είναι ιδιαίτερα γνωστός στο νησί όπως και ο 22χρονος γιος του.

Έγκλημα 26χρονου στις Σπέτσες

Έγκλημα στις Σπέτσες: Ραγδαίες εξελίξεις με τον 22χρονο - Τι είπε στην απολογία του (Video)

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 22χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 26χρονου υπαλλήλου συνεργείου στις Σπέτσες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του ο 22χρονος υποστήριξε ότι την ώρα του εγκλήματος βρισκόταν στο σπίτι του και δεν είχε καμία εμπλοκή με τη δολοφονία του 26χρονου.

Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Χρίστος Μυλωνόπουλος, υποστήριξε ότι ζήτησε από την ανακρίτρια να γίνουν 12 ανακριτικές πράξεις για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Μεταξύ άλλων, ζήτησε να γίνει επιτόπια έρευνα στο σημείο της δολοφονίας στις Σπέτσες για να βρεθεί το μαχαίρι με το οποίο δολοφονήθηκε ο 26χρονος. Η πλευρά του κατηγορουμένου υποστήριξε επίσης ότι οι δύο βασικοί μάρτυρες που «έκαψαν» τον 22χρονο υπέπεσαν σε σειρά αντιφάσεων.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share