Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ: 53χρονος ζήτησε από 40χρονο άνδρα να φορέσει μάσκα και τον σκότωσε (Video)

Άγριο έγκλημα

27 Νοεμβρίου 2020 15:20
Σοκ: 53χρονος ζήτησε από 40χρονο άνδρα να φορέσει μάσκα και τον σκότωσε (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η αστυνομία της Αγίας Πετρούπολης συνέλαβε έναν άνδρα, ο οποίος σκότωσε ένας συνεπιβάτη του στο λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν, επειδή του συνέστησε να φορέσει τη μάσκα του για λόγους προστασίας. Επίσης, ένα 3χρονο παιδάκι ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύντροφο της μητέρας του.

Ο δράστης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, είναι ηλικίας 40 ετών και κατάφερε πλήγματα με μαχαίρι στην πλάτη ενός 53χρονου άνδρα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε δρόμο της Αγίας Πετρούπολης.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο δολοφονηθείς ήταν αναπληρωτής διευθυντής επιστημονικού κέντρου της πόλης. Το περιστατικό διαδραματίσθηκε σύμφωνα με την αστυνομία το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου, όταν το θύμα έκανε την παρατήρηση μέσα στο λεωφορείο σε έναν άνδρα και μια γυναίκα ζητώντας τους να φορέσουν τη μάσκα.

Η μεταξύ τους διένεξη συνεχίσθηκε στο δρόμο, όταν αποβιβάσθηκαν από το λεωφορείο, όπου ο 40χρονος κατάφερε φονικά πλήγματα με μαχαίρι στον 53χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για διακίνηση ναρκωτικών και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Άγριο έγκλημα: 30χρονος σκότωσε την 16χροη ξαδέρφη της γυναίκας του

Την ενοχή του για την δολοφονία της 16χρονης ξαδέρφης της γυναίκας του, που βρέθηκε νεκρή σε δασική έκταση, μετά την εξαφάνισή της στις 8 Μαΐου, την Ημέρα της Ευρώπης, παραδέχθηκε ένας 30χρονος στο Χαμσάιρ της Βρετανίας.

Ο Shane Mays κατηγορείται για το θάνατο της έφηβης, όμως ο ίδιος κατά την πρώτη ημέρα της δίκης του στο δικαστήριο του Γουίντσεστερ αρνείται ότι υπήρχε πρόθεση.Ο δημόσιος κατήγορος πάντως αρνήθηκε να δεχθεί την ομολογία του, λέγοντας ότι θα πρέπει να προχωρήσει κανονικά η δίκη.

Η κοπέλα εθεάθη τελευταία φορά ζωντανή την Ημέρα της Ευρώπης, στις 8 Μαΐου, ενώ το σώμα της βρέθηκε στις 21 Μαΐου σε κοντινή δασική έκταση. Ενώ, ένα άγριο έγκλημα έγινε στο Μεξικό με έναν 14χρονο να μαχαιρώνει θανάσιμα τα ξαδέρφια του 7 και 13 ετών και να τραυματίζει δύο ακόμα ανθρώπους σε ένα αιματοβαμμένο πάρτι.

Η εξαφάνιση της Λουίζ, που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στο σχολείο της, προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση στην κοινότητά της. Η σορός της βρέθηκε από την αστυνομία 1,5 μίλι μακριά από το διαμέρισμα του 30χρονου, σε δασική περιοχή, μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις, ενώ ο εντοπισμός της σόκαρε την τοπική κοινωνία.

Μαζί με τον 30χρονο συνελήφθη και η γυναίκα του και ξαδέλφη της 16χρονης, που θεωρήθηκε ότι είχε σύνδεση με τον θάνατο της κοπέλας. Ωστόσο αφέθηκε ελεύθερη χωρίς να της απαγγελθούν κατηγορίες.

Κατά τη σημερινή διαδικασία στο ακροατήριο, ο κατηγορούμενος μίλησε μόνο για να επιβεβαιώσει το όνομά του και για να παραδεχθεί την κατηγορία περί ανθρωποκτονίας εξ αμελείας.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share