Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στην Κρήτη: Καταδικάστηκε η 45χρονη που σκότωσε με ψαλίδι τον 56χρονο φίλο της

Ποια ήταν η ποινή που της επιβλήθηκε

25 Νοεμβρίου 2020 08:02
Έγκλημα στην Κρήτη: Καταδικάστηκε η 45χρονη που σκότωσε με ψαλίδι τον 56χρονο φίλο της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη όπου μία 45χρονη γυναίκα σκότωσε με ψαλίδι τον 56χρονο σύντροφο της. Ενώ ανακοινώθηκε η ποινή που της επιβλήθηκε από το δικαστήριο.

Συγκεκριμένα σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε από το μικτό ορκωτό δικαστήριο Ηρακλείου η 45χρονη γυναίκα που κατηγορούνταν για την ανθρωποκτονία του 56χρονου Γάλλου, με τον οποίο έκανε διακοπές το καλοκαίρι του 2019 σε ξενοδοχείο της περιοχής του Τσούτσουρα του δήμου Μινώα Πεδιάδος Ηρακλείου.

Η 45χρονη γυναίκα υποστήριξε, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ότι το θύμα αυτοτραυματίστηκε - ισχυρισμό που δεν δέχθηκε το δικαστήριο αλλά και η εισαγγελέας της έδρας που νωρίτερα είχε προτείνει την ενοχή της.

Ο θάνατος του άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου, οφειλόταν σε τραύματα που προκλήθηκαν με μικρό ψαλίδι.

Έγκλημα στις Σπέτσες: Αυτός είναι ο 22χρονος φερόμενος δράστης (photo)

Ενώπιον του εισαγγελέα Πειραιά οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο 22χρονος κατηγορούμενος για το έγκλημα στις Σπέτσες, με θύμα έναν 26χρονο.

Ο νεαρός είναι γιος γνωστού καθηγητή του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ιδιοκτήτης μπαρ στις Σπέτσες. Από το καλοκαίρι ο φερόμενος ως δράστης και το θύμα είχαν αναπτύξει φιλικούς δεσμούς.

Αυτός είναι ο 22χρονος κατηγορούμενος για το έγκλημα στις Σπέτσες

Ο 26χρονος, που εργαζόταν σε συνεργείο μοτοσικλετών, βρέθηκε νεκρός το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο πίσω μέρος του νησιού, δίπλα στη μηχανή του.

Αρχικά, ο θάνατός του αποδόθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, ωστόσο στη συνέχεια ο ιατροδικαστής εντόπισε τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Αυτό το γεγονός προκάλεσε τις υποψίες των Αρχών ότι κάτι άλλο κρύβεται πίσω από τον θάνατο του νεαρού.

Έτσι, συλλέγοντας στοιχεία και μαρτυρίες κατέληξαν στον 22χρονο ως βασικό ύποπτο για τη δολοφονία, αφού οι δύο νεαροί, κατά πληροφορίες, είχαν λογομαχήσει έντονα λίγη ώρα νωρίτερα.

Σύμφωνα μάλιστα με τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρο Μπαλάσκα, που μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όλα έγιναν μπροστά σε μάρτυρες, φίλους του 22χρονου, οι οποίοι και κατέθεσαν στην αστυνομία όσα είδαν.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 22χρονος φερόμενος ως δράστης κυνήγησε το θύμα με ένα στιλέτο στο χέρι και με ένα όπλο. Μόλις τον πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τον μαχαίρωσε στο υπογάστριο (κάτω από τον αφαλό). Λίγο αργότερα ο 26χρονος εντοπίστηκε αιμόφυρτος και ειδοποιήθηκαν οι Αρχές.

Σύμφωνα πάντα με τον Σταύρο Μπαλάσκα, εξετάζεται από τις Αρχές άλλη μια πτυχή για το έγκλημα στις Σπέτσες: η λάθος πληροφορία που δόθηκε στο ΕΚΑΒ από δύο άτομα, αυτούς που βρήκαν αιμόφυρτο τον 26χρονο. Όπως είπε, ανακρίνονται, καθώς αρχικά υποστήριξαν ότι ο 26χρονος ήταν θύμα τροχαίου.

Ενώ σήμερα είπαν το τελευταίο αντίο γνωστοί και φίλοι στην άτυχη γυναίκα που δολοφονήθηκε από τον άντρα της το βράδυ της Κυριακής στην Μάνη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share