Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συμπλοκή στα Καμίνια: Ανήλικος ένας από τους δύο συλληφθέντες για τον φόνο του 29χρονου

Οι Αρχές έχουν συλλάβει έναν 17χρονο και έναν 24χρονο, ενώ αναζητείται το «μεγάλο αφεντικό»

21 Νοεμβρίου 2020 14:25
Συμπλοκή στα Καμίνια: Ανήλικος ένας από τους δύο συλληφθέντες για τον φόνο του 29χρονου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα σε λιγότερο απο δέκα ώρες οι εκπαιδευμένοι άνδρες της ΟΠΚΕ κατάφεραν να περασουν χειροπέδες σε δυο απο τους δράστες της αγριας σφαγής του Πακιστανού στα Καμίνια και να ταυτοποιήσουν άλλους δυο ανάμεσα τους και τους μαχαιροβγάλτες. Ο ένας μάλιστα απο τους συλληφθεντες είναι μόλις 17 ετών ενω ο δεύτερος 24.

Οι έρευνες συνεχίζονται και για τον εντοπισμό των υπολοίπων μελών της ομάδας που χθες το μεσημέρι μπήκαν στο διαμέρισμα της οδού Αγίων Αναργύρων στα Καμίνια και με μαχαίρια και ρόπαλα δολοφόνησαν εναν 29χρονο και τραυμάτισαν σοβαρα εναν 25χρονο.

Η Ασφάλεια εκτιμά οτι πίσω απο το άγριο έγκλημα κρυβονται ξεκαθαρίσματα λογαριασμων ομάδων της Πακιστανικής μαφίας με φόντο παρανομα αλισβερίσια λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών. Στο στόχαστρο έχει μπει και το μεγάλο αφεντικό που ταυτοποιήθηκε και αναζητείται.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στην εξιχνιαση της υπόθεσης αξιοποιώντας το βίντεο της φρίκης που τράβηξε η ομάδα των Πακιστανων με τα ροπαλα αλλά και τη μαρτυρια του τρίτου τραυματία ο οποίος είναι ελαφρά με αποτέλεσμα να δώσει πολύτιμα στοιχεία για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Ενώ άλλο ένα φρικιαστικό έγκλημα έγινε πρόσφατα καθώς σκότωσαν 19χρονη έγκυο και της πήραν την καρδιά!

Σοκ στη Ρωσία: Τον σκότωσε επειδή του ζήτησε να φορέσει μάσκα στο λεωφορείο

Σοκ επικράτησε στη Ρωσία, καθώς άνδρας σκότωσε συνεπιβάτη του στο λεωφορείο, επειδή του ζήτησε να φορέσει μάσκα λόγω κορωνοϊού, με την Αστυνομία να τον συλλαμβάνει.

Ο 40χρονος φονιάς σκότωσε με μαχαιριές στην πλάτη έναν 53χρονο άνδρα ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε δρόμο της Αγίας Πετρούπολης. Ο νεκρός ήταν αναπληρωτής διευθυντής επιστημονικού κέντρου της πόλης, ενώ επικρατεί χάος στην χώρα για τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σύμφωνα με τις αρχές το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου, όταν το θύμα έκανε την παρατήρηση μέσα στο λεωφορείο σε έναν άνδρα και μια γυναίκα ζητώντας τους να φορέσουν τη μάσκα.

Η μεταξύ τους διένεξη συνεχίσθηκε στο δρόμο, όταν αποβιβάσθηκαν από το λεωφορείο, όπου ο 40χρονος κατάφερε φονικά πλήγματα με μαχαίρι στον 53χρονο άνδρα. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για διακίνηση ναρκωτικών και πρόκληση σωματικής βλάβης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share