Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

«Οργώνουν» τα Καμένα Βούρλα για να βρουν τον Μάριο… (video)

Τι συμβαίνει με την υπόθεση του αδικοχαμένου Μάριου

14 Νοεμβρίου 2020 10:35
«Οργώνουν» τα Καμένα Βούρλα για να βρουν τον Μάριο… (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ερευνητές «οργώνουν» κυριολεκτικά το βουνό και το νταμάρι κοντά στα Καμένα Βούρλα, μετά τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν και «δείχνουν» την περιοχή ως το σημείο καύσης και ταφής του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου.

Τα νέα «όπλα» στη φαρέτρα τους είναι ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι από την Αμερική, που βρίσκουν θαμμένα ανθρώπινα υπολείμματα και «επιστρατεύτηκαν» γι’ αυτή τη βαθιά έρευνα.

Η κάμερα του «Τούνελ» βρέθηκε στο βουνό Καλλίδρομο με τον Καναδό ερευνητή της οικογένειας και τον εκπαιδευτή των τετράποδων λαγωνικών.

«Υπάρχουν στοιχεία που μας φέρνουν εδώ. Προσπαθούμε να εμβαθύνουμε την έρευνα για να βρούμε ότι έχει απομείνει από τον Μάριο πριν γίνει το νέο δικαστήριο. Έχουμε φέρει μια ομάδα με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά. Πρώτα σαρώνουν την περιοχή και ύστερα την οριοθετούν.

Την αναφορά των εκατό σελίδων με όλα τα στοιχεία που έχουμε, θα την παραδώσουμε σε μερικές εβδομάδες στους δικαστές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιδιωτικός ερευνητής της οικογένειας στην εκπομπή του Alpha.

«Διαθέτουμε σκυλιά τα οποία εξειδικεύονται στην ανίχνευση ανθρώπινων υπολειμμάτων. Μπορούν να εντοπίσουν ανθρώπινα οστά ακόμα και δώδεκα χρόνια πίσω», τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Element Security.

Τραγικό τέλος στην εξαφάνιση που ταλάνιζε την Αγγελική Νικολούλη στην τελευταία της εκπομπή

«Παραδίδουμε στους δικαστές όλη την αλήθεια…»

Ο Καναδός ερευνητής μιλώντας στο «Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη, εξέφρασε την πεποίθησή του πως πλέον το τέλος είναι πολύ κοντά και σύντομα θα λάμψει η αλήθεια. Τόνισε ακόμα την αισιοδοξία του για τη νέα αυτή έρευνα.

«Όταν παρουσιάσουμε την έκθεση στο δικαστήριο, θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ολοκληρωμένη αλήθεια. Πιστεύω πως πλησιάζουμε στο τέλος και πως θα βρούμε τον Μάριο, για να μπορέσει επιτέλους η οικογένεια να ηρεμήσει και να έχει μία πρέπουσα τελετή σε εκκλησία για τον άνθρωπό τους», πρόσθεσε.

Ο εκπαιδευτής της εταιρίας Element Security, είπε πως «στο εξωτερικό είναι διαδεδομένος αυτός ο τρόπος έρευνας με τα σκυλιά – ανιχνευτές, σε αντίθεση με την Ελλάδα».

Πηγή: anikolouli.gr

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share