Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φρίκη: 45χρονος πατέρας σκότωσε την έγκυο σύζυγό του και 4 ετών κόρη τους

Άγριο έγκλημα

13 Νοεμβρίου 2020 13:24
Φρίκη: 45χρονος πατέρας σκότωσε την έγκυο σύζυγό του και 4 ετών κόρη τους
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Άγριο έγκλημα διαπράχθηκε στην Σιγκαπούρη με έναν 45χρονο πατέρα να σκοτώνει την έγκυο σύζυγό του και την 4 ετών κόρη τους! Επίσης, μια 26χρονη μητέρα από το Λας Βέγκας είναι ύποπτη για την δολοφονία των παιδιών της, της ενός έτους Rose και 2χρονης Lily, λέγοντας στον πατέρα πως τα όργανα των δυο κοριτσιών «αξίζουν πολλά λεφτά».

O Teo Ghim Heng μάλιστα, αφού δολοφόνησε την ίδια του την οικογένεια, αποφάσισε να μείνει με τις σορούς τους μέσα στο διαμέρισμα και να κοιμάται φυσιολογικά.

Ο δολοφόνος δήλωσε στο δικαστήριο πως σκότωσε την Choong Pei Shan και την κόρη τους, Zi Ning, επειδή η σύζυγός του τον πρόσβαλλε μπροστά την 4χρονη.

Όταν κοιμόταν η έγκυος σύζυγός του, την στραγγάλισε με μια πετσέτα ενώ όταν άκουσε το κλάμα της κόρης του, η οποία είχε ξυπνήσει από την φασαρία, αποφάσισε να στραγγαλίσει και την ίδια χρησιμοποιώντας τα χέρια του.

Σύμφωνα με το Channel News Asia ο Teo προσπάθησε να αυτοκτονήσει αρκετές φορές ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Στη συνέχεια έβαλε τις σορούς στο κρεβάτι και κοιμόταν μαζί τους ενώ μετά από μια εβδομάδα τους έβαλε φωτιά ωστόσο και πάλι δίστασε να κάτσει πλάι τους, όπως τόνισε στο δικαστήριο. Η φρικτή αλήθεια αποκαλύφθηκε όταν ο αδερφός της άτυχης Choong την αναζήτησε χωρίς επιτυχία.

Σοκ: Άντρας πυροβόλησε και σκότωσε την έγκυο σύζυγό του

Ένας άντρας στη Φλόριντα πυροβόλησε και σκότωσε την έγκυο σύζυγό του επειδή την πέρασε για κλέφτη. Ο άντρας ισχυρίστηκε ότι άκουσε θόρυβο γύρω στη μία τα ξημερώματα, πήρε το όπλο του και πυροβόλησε μέσα στο σκοτάδι.

Οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το έμβρυο, που ήταν σε κρίσιμη κατάσταση. Η άτυχη γυναίκα ήταν έξι μηνών έγκυος. Ο άντρας κάλεσε ο ίδιος την αστυνομία και είπε πως επρόκειτο για ατύχημα. Στο σπίτι υπήρχε, επίσης, ένα 2χρονο παιδί. Επίσης, σοκ προκάλεσε σε όλο το Μεξικό η είδηση του άγριου εγκλήματος δυο ανήλικων από έναν 39χρονο.

Φρίκη: 25χρονος βίασε και αποκεφάλισε την 12χρονη ξαδέρφη του

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα κοριτσάκι 12 ετών, το οποίο βιάστηκε και στη συνέχεια αποκεφαλίστηκε από τον ίδιο της τον ξάδερφο! Το αδιανόητης αγριότητας έγκλημα συνέβη στην Ινδία, στο χωριό Dantiwada Taluka, με την ακέφαλη σορό του παιδιού να εντοπίζεται σε λίμνη της περιοχής.

Η αστυνομία ερευνούσε την εξαφάνιση του κοριτσιού από τις 16 Οκτωβρίου. Οι γονείς της 12χρονης είχαν δηλώσει πως το παιδί έπαιζε στην αυλή του σπιτιού όταν ξαφνικά εξαφανίστηκε.

Την επόμενη ημέρα η αστυνομία εντόπισε τη σορό αποκεφαλισμένη ενώ το κεφάλι βρέθηκε λίγα μέτρα πιο μακριά. Οι έρευνες αμέσως «έδειξαν» πως το άτυχο κορίτσι είχε βιαστεί πριν δολοφονηθεί και σύντομα έγινε και η σύλληψη του δράστη.

Δράστης της άγριας δολοφονίας είναι ο 25χρονος Nitin Mali, ξάδερφος του κοριτσιού, με το υλικό από κάμερες ασφαλείας να οδηγεί στις Αρχές στα ίχνη του. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα στη μέση του δρόμου, συνέβη στην πόλη Shuozhou της Κίνας, όπου ένας άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του επειδή τράκαρε, χρησιμοποιώντας μια τσουγκράνα και ένα τούβλο!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share