Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Άγριο έγκλημα: 28χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε τον φίλο του

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

1 Νοεμβρίου 2020 15:34
Άγριο έγκλημα: 28χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε τον φίλο του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας 28χρονος στη Γαλλία ομολόγησε ότι μαχαίρωσε και δολοφόνησε τον παιδικό του φίλο ενώ κοιμόταν, επειδή τον διέταξαν οι φωνές που άκουγε μέσα στο κεφάλι του.

Όπως έγραψε η εφημερίδα «Le Parisien», ο νεαρός μαχαίρωσε τον παιδικό του φίλο, στο σπίτι του οποίου έμενε τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Ενώ, ένας 41χρονος αστυνομικός αρνήθηκε τη δολοφονία αλλά παραδέχτηκε την ανθρωποκτονία εξ αμελείας, σκότωσε την ερωμένη του σε έναν χώρο στάθμευσης παμπ.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του θύματος, το βρήκαν ξαπλωμένο στο κρεβάτι του και δεν διαπίστωσαν σημάδια πάλης. Έτσι, συμπέραναν ότι το έγκλημα έγινε ενώ το θύμα κοιμόταν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται αστυνομικές πηγές, ο νεαρός μαχαίρωσε το θύμα, μετά από συνεδρία διαλογισμού, καθώς όπως είπε, «άκουγε φωνές» που τον «διέταξαν» να το κάνει.

Ο 28χρονος, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, τέθηκε υπό κράτηση. Ο ανακριτής θα του απαγγείλει κατηγορίες, ενώ θα διενεργηθεί ψυχιατρική εξέταση.

Σοκ: Δολοφόνησαν 34χρονη βιοχημικό και μοντέλο - Βρέθηκε γυμνή και με κομμένο αντίχειρα

Με μία περίπλοκη υπόθεση δολοφονίας έχουν έρθει αντιμέτωπες οι Αρχές στη Ρωσία. Νεκρή είναι η 34χρονη βιοχημικός και μοντέλο Εκατερίνα Αντόντσεβα, που βρέθηκε γυμνή και με κομμένο τον αντίχειρα της, στο διαμέρισμά της.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η άτυχη κοπέλα πέθανε από ασφυξία, αποτέλεσμα πιθανότατα στραγγαλισμού. Επίσης, εικάζεται πως της έκοψαν τον αντίχειρα ώστε να χρησιμοποιηθεί το δακτυλικό αποτύπωμα για να ξεκλειδώσουν το τηλέφωνό της.

Η αστυνομία έχει φτάσει στα ίχνη ενός 36χρονου καθώς φέρεται πως στο σπίτι του βρέθηκε το τηλέφωνο της Αντόντσεβα. Επίσης, ένας 21χρονος δολοφόνησε τους παππούδες του στο Σικάγο.

Πίσω από το έγκλημα όπως όλα δείχνουν, υπάρχουν οικονομικές διαφορές, με τον ένοχο, να χρωστά χρήματα στην 34χρονη. Θεωρείται δε πως είχε επικοινωνία από το τηλέφωνό της ώστε να καλύψει τα ίχνη του, ενώ έσβησε και μηνύματα.

Η Αντόντσεβα είχε χόμπι τη φωτογραφία, είχε εργαστεί και ως μοντέλο ενώ πλέον δίδασκε. «Αγαπούσε τη δουλειά της, της άρεσε να εργάζεται με μαθητές. Ήταν καλή ερευνήτρια και δασκάλα» σχολίασε καθηγητής στο Κρατικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Αγίας Πετρούπολης.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share