Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

41χρονος αστυνομικός στραγγάλισε την ερωμένη του και κρίθηκε αθώος!

Αδιανόητο!

29 Οκτωβρίου 2020 11:48
41χρονος αστυνομικός στραγγάλισε την ερωμένη του και κρίθηκε αθώος!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

41χρονος αστυνομικός, ο οποίος αρνήθηκε τη δολοφονία αλλά παραδέχτηκε την ανθρωποκτονία εξ αμελείας, σκότωσε την ερωμένη του σε έναν χώρο στάθμευσης παμπ. Επίσης, με μία περίπλοκη υπόθεση δολοφονίας έχουν έρθει αντιμέτωπες οι Αρχές στη Ρωσία.

Ισχυρίστηκε ότι ήταν «ατύχημα» καθώς προσπάθησε να διώξει έξω από το αυτοκίνητο την ερωμένη του. Και το ορκωτό δικαστήριο στο Salisbury Crown Court χρειάστηκε δύο ώρες και 50 λεπτά για να αποφασίσει ότι ο Brehmer δεν είναι ένοχος για τη δολοφονία της σε μια ομόφωνη ετυμηγορία.

Ωστόσο, ο 41χρονος αστυνομικός εξακολουθεί να αντιμετωπίζει μακρά ποινή φυλάκισης, καθώς παραδέχτηκε ότι σκότωσε τη μητέρα δύο παιδιών.

Άγριο έγκλημα: 21χρονος δολοφόνησε τους παππούδες του

Ένας 21χρονος δολοφόνησε τους παππούδες του στο Σικάγο. Ο Ρόμελ Τάϊσον μαχαίρωσε θανάσιμα τον 68χρονο Γκάμπριελ Τάισον και τη σύζυγό του Καρμέλα 65 ετών, στο σπίτι τους. Επίσης, ένας 48χρονος σκότωσε την γυναίκα του και ζήτησε συγνώμη στα παιδιά του για τη δολοφονία της μητέρας τους μέσα από ένα ανατριχιαστικό βίντεο που τους έστειλε.

Η αστυνομία ανέφερε πως το σκηνικό του εγκλήματος ήταν από τα πιο φρικιαστικά που είχαν δει. Ο Τάισον είχε βρει στέγη στο σπίτι των παππούδων του μετά την απελευθέρωσή του από τη φυλακή τον Ιούνιο, όπου κρατείτο για διαρρήξεις.

Σύμφωνα με τα ίχνη του αίματος που βρήκαν οι αστυνομικοί ο επικεφαλής Τέρι Γουάιτ είπε ότι ο Γκάμπριελ, συνταξιούχος οδηγός λεωφορείων, προσπάθησε να υπερασπιστεί τη ζωή του, ενώ ο δολοφόνος του τον έσφαζε, σύμφωνα με τη Metro.

Η γειτόνισσά του Φραν Τζούρεκ έμεινε άναυδη από την άγρια δολοφονία του ζεύγους λέγοντας στο CBS Chicago ότι ενημερώθηκε για το φονικό όταν ένας από τους άλλους εγγονούς του ζεύγους ήρθε στο σπίτι και τη ρώτησε αν είχε άλλο κλειδί για το σπίτι των παππούδων του.

Ύστερα κάλεσε την αστυνομία που εντόπισε τον Γκάμπριελ νεκρό σε λίμνη αίματος έξω από το σπίτι του ενώ η Καρμέλα βρέθηκε μαχαιρωμένη θανάσιμα μέσα στο σπίτι, με τον Ρόμελ να κάθεται ήρεμος στην κρεβατοκάμαρά του περιτριγυρισμένος από κουζινομάχαιρα.

Η αστυνομία δεν έχει αναφέρει ακόμη το κίνητρο της διπλής δολοφονίας ενώ ο 21χρονος κρατείται και αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον δικαστή.

39χρονος σκότωσε την έγκυο σύντροφό του

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες ενός φρικτού εγκλήματος όπου ένας 39χρονος σκότωσε την έγκυο σύντροφό του και την έβαλε στον καταψύκτη! Επίσης, ένα άγριο έγκλημα συνέβη στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ με έναν 38χρονο πατέρα να δολοφονεί και τους τρεις ανήλικους γιους του!

Δράστης της δολοφονίας ο William James Hernandez, με θύμα του την 23 ετών Selena Ann Bradley η οποία κυοφορούσε δίδυμα και μάλιστα τα δικά του παιδιά!

Το σατανικό σχέδιο του Hernandez όμως δεν είχε ολοκληρωθεί. Αφού σκότωσε την άτυχη κοπέλα, στη συνέχεια την τοποθέτησε στον καταψύκτη και πήρε μαζί του το κινητό της.

Αφού πέρασαν λίγες ημέρες, ο Hernandez έστειλε στην μητέρα της Bradley μέσα social media «Είμαι καλά και θέλω να μείνω μόνη. Θα επιστρέψω όταν είμαι έτοιμη. Είμαι καλά εκεί που είμαι»!

Όπως αναφέρει το ΚΤΧS, η αστυνομία βρήκε την σορό της 23χρονης στον καταψύκτη του σπιτιού του Hernandez στο San Angelo του Texas, ενώ ο ίδιος καταζητείται.

Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία και τα κίνητρα που δολοφονήθηκε η Bradley.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share