Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκ: Δολοφόνησαν 34χρονη βιοχημικό και μοντέλο - Βρέθηκε γυμνή και με κομμένο αντίχειρα

Σοκαριστικές λεπτομέρειες

27 Οκτωβρίου 2020 14:44
Σοκ: Δολοφόνησαν 34χρονη βιοχημικό και μοντέλο - Βρέθηκε γυμνή και με κομμένο αντίχειρα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Με μία περίπλοκη υπόθεση δολοφονίας έχουν έρθει αντιμέτωπες οι Αρχές στη Ρωσία. Νεκρή είναι η 34χρονη βιοχημικός και μοντέλο Εκατερίνα Αντόντσεβα, που βρέθηκε γυμνή και με κομμένο τον αντίχειρα της, στο διαμέρισμά της.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η άτυχη κοπέλα πέθανε από ασφυξία, αποτέλεσμα πιθανότατα στραγγαλισμού. Επίσης, εικάζεται πως της έκοψαν τον αντίχειρα ώστε να χρησιμοποιηθεί το δακτυλικό αποτύπωμα για να ξεκλειδώσουν το τηλέφωνό της.

Η αστυνομία έχει φτάσει στα ίχνη ενός 36χρονου καθώς φέρεται πως στο σπίτι του βρέθηκε το τηλέφωνο της Αντόντσεβα. Επίσης, ένας 21χρονος δολοφόνησε τους παππούδες του στο Σικάγο.

Πίσω από το έγκλημα όπως όλα δείχνουν, υπάρχουν οικονομικές διαφορές, με τον ένοχο, να χρωστά χρήματα στην 34χρονη. Θεωρείται δε πως είχε επικοινωνία από το τηλέφωνό της ώστε να καλύψει τα ίχνη του, ενώ έσβησε και μηνύματα.

Η Αντόντσεβα είχε χόμπι τη φωτογραφία, είχε εργαστεί και ως μοντέλο ενώ πλέον δίδασκε. «Αγαπούσε τη δουλειά της, της άρεσε να εργάζεται με μαθητές. Ήταν καλή ερευνήτρια και δασκάλα» σχολίασε καθηγητής στο Κρατικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Αγίας Πετρούπολης.

48χρονος σκότωσε την γυναίκα του στο μπάνιο - Το ανατριχιαστικό βίντεο που έστειλε στα παιδιά του (photo-video)

48χρονος σκότωσε την γυναίκα του και ζήτησε συγνώμη στα παιδιά του για τη δολοφονία της μητέρας τους μέσα από ένα ανατριχιαστικό βίντεο που τους έστειλε.

Αφού απολογείται στα παιδιά του, μοιάζοντας λυπημένος και αναστατωμένος, αφού ευχαρίστησε τους γονείς του για την προστασία τους και τη φροντίδα τους, ο 48χρονος σηκώνεται απότομα για να σκοτώσει την 18 χρόνια νεότερη γυναίκα του.

Στο βίντεο ακούγεται να τραβάει κάτι που μοιάζει με κουρτίνα μπάνιου. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, στις 21 Οκτώβρη, ο Πασκάλ κρύφτηκε στο μπάνιο της κρεβατοκάμαρας, λίγο πριν φτάσουν στο σπίτι η γυναίκα του, Σαβάνα και η πεθερά του.

Όπως λέει η πεθερά του, «βγήκε από το ντους και είπε ότι θα πυροβολούσε» και τις δύο. Όπως ανέφερε η αστυνομία, η 30χρονη Σαβάνα δέχτηκε δύο σφαίρες στο στομάχι, ενώ η μητέρα της κατάφερε να ξεφύγει.

Η νεαρή μητέρα δύο παιδιών βρέθηκε πεσμένη στο μπάνιο από την αστυνομία και τελικά πέθανε στο νοσοκομείο, μετά από λίγο. Επίσης, ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες ενός φρικτού εγκλήματος όπου ένας 39χρονος σκότωσε την έγκυο σύντροφό του και την έβαλε στον καταψύκτη!

Posted by Trent H-Town on Wednesday, July 25, 2018

Ο συζυγοκτόνος διέφυγε από το σπίτι με αυτοκίνητο για να συλληφθεί στο τέλος από αστυνομικό της κομητείας Χάρις. Όταν ο 48χρονος αρνήθηκε να κατεβάσει το όπλο του στις επανειλημμένες εκκλήσεις, ο αστυνομικός του έριξε πολλές φορές.

Ο 48χρονος που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση θα σταλεί στο Γκάλβεστον για να δικαστεί, όταν το επιτρέψει η υγεία του.

Posted by Trent H-Town on Monday, November 21, 2016

My interview with Michael Kinchen made me cry. 💔 His son-in-law Trent Paschal murdered his daughter Savannah in La Marque, Texas. Michael’s wife was at the Paschal home to mediate an argument and help Savannah. Trent hid after police left and ambushed them both. Mom tried to fight Trent as best she could, but was pushed down and hurt in the process.

Posted by ABC13-Erica Simon on Thursday, October 22, 2020
 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share