Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Χανιά: Νεκρός βρέθηκε ο 82χρονος σύντροφος της 79χρονης που στραγγαλίστηκε

Συγκλονίζει η υπόθεση

27 Οκτωβρίου 2020 08:09
Έγκλημα στα Χανιά: Νεκρός βρέθηκε ο 82χρονος σύντροφος της 79χρονης που στραγγαλίστηκε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα γεγονότα σχετικά με την υπόθεση στραγγαλισμού της 79χρονης και αυτά έχουν να κάνουν με τον θάνατο του 82χρονου συντρόφου της που βρέθηκε χθες το βράδυ και συγκεκριμένα μέσα σε βαλίτσα.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Δευτέρας, ο 82χρονος σύντροφός της που αναζητούνταν από τις αρχές και για τον οποίο είχε εκδοθεί silver alert, βρέθηκε νεκρός μέσα σε διαμέρισμα στα Χανιά. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ ο άτυχος άνδρας βρέθηκε άγρια δολοφονημένος μέσα σε μία βαλίτσα.

Οι αστυνομικές αρχές πίστευαν ότι με τον εντοπισμό του 82χρονου θα μπορούσαν να ξετυλίξουν το κουβάρι της δολοφονίας της άτυχης 79χρονης που εντοπίστηκε στραγγαλισμένη με μαντήλι το πρωί της Κυριακής στην περιοχή Πασακάκι στα Χανιά.

Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή άνδρες της ασφάλειας Χανίων και ο ιατροδικαστής. Σημειώνεται ότι χθες όταν την βρήκε η Αστυνομία τόνισε ότι δεν είχε πεθάνει την ίδια μέρα αλλά δύο μέρες πριν αλλά αποκάλυψαν και τον τρόπο που την στραγγάλισαν.

Δείτε και το ρεπορτάζ που έγινε στο Open στην εκπομπή "'Ωρα Ελλάδος":

Θρίλερ στα Χανιά: Νεκρός και ο 82χρονος που συζούσε με τη 79χρονης στραγγαλισμένη!

Το σοκ είχε προκαλέσει στην κοινή γνώμη η είδηση του θανάτου της 79χρονης στα Χανιά από στραγγαλισμό, αλλά μια ανατροπή φέρνει θρίλερ στην υπόθεση, αφού νεκρός βρέθηκε και ο 82χρονος, που συζούσε μαζί της.

Ο ίδιος είχε εξαφανιστεί με το αυτοκίνητό του όμως να βρίσκεται έξω από το σπίτι. Μάλιστα είχε σημάνει συναγερμός για την εξαφάνιση του ενώ σημειώνεται ότι είχε εκδοδεί silver alert.

Σήμερα (26/10) οι έρευνες της αστυνομίας αποκάλυψαν κάτι τραγικό. Ο 82χρονος βρέθηκε, αλλά όχι ζωντανός, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Το άψυχο σώμα του 82χρονου βρέθηκε σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας της 79χρονης, δηλαδή σε διαφορετικό σπίτι από αυτό που βρέθηκε στραγγαλισμένη η 79χρονη.

Πρόκειται για μια τεράστια ανατροπή στην υποθεση δολοφονίας των δυο πλέον ανθρώπων με το κουβάρι να περιπλέκεται περισσότερο για το τι ακριβώς έχει συμβεί και ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από τη διπλή δολοφονία.

Να σημειωθεί ότι έχουν βρεθεί κοσμήματα στο σπίτι, κάτι που αποδυναμώνει το ενδεχόμενο να πρόκειται για ληστεία μετά φόνου.

Θυμίζουμε ότι το πτώμα της γυναίκας είχε βρεθεί χθες το πρωί σπίτι της, με τον θάνατό της να προέρχεται από ασφυξία. Ο στραγγαλισμός της ωστόσο φέρεται να έχει συμβεί περίπου δυο ημέρες πριν.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share