Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

48χρονος σκότωσε την γυναίκα του στο μπάνιο - Το ανατριχιαστικό βίντεο που έστειλε στα παιδιά του (photo-video)

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος

26 Οκτωβρίου 2020 07:45
48χρονος σκότωσε την γυναίκα του στο μπάνιο - Το ανατριχιαστικό βίντεο που έστειλε στα παιδιά του (photo-video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

48χρονος σκότωσε την γυναίκα του και ζήτησε συγνώμη στα παιδιά του για τη δολοφονία της μητέρας τους μέσα από ένα ανατριχιαστικό βίντεο που τους έστειλε.

Αφού απολογείται στα παιδιά του, μοιάζοντας λυπημένος και αναστατωμένος, αφού ευχαρίστησε τους γονείς του για την προστασία τους και τη φροντίδα τους, ο 48χρονος σηκώνεται απότομα για να σκοτώσει την 18 χρόνια νεότερη γυναίκα του.

Στο βίντεο ακούγεται να τραβάει κάτι που μοιάζει με κουρτίνα μπάνιου. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, στις 21 Οκτώβρη, ο Πασκάλ κρύφτηκε στο μπάνιο της κρεβατοκάμαρας, λίγο πριν φτάσουν στο σπίτι η γυναίκα του, Σαβάνα και η πεθερά του.

Όπως λέει η πεθερά του, «βγήκε από το ντους και είπε ότι θα πυροβολούσε» και τις δύο. Όπως ανέφερε η αστυνομία, η 30χρονη Σαβάνα δέχτηκε δύο σφαίρες στο στομάχι, ενώ η μητέρα της κατάφερε να ξεφύγει.

Η νεαρή μητέρα δύο παιδιών βρέθηκε πεσμένη στο μπάνιο από την αστυνομία και τελικά πέθανε στο νοσοκομείο, μετά από λίγο. Επίσης, ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες ενός φρικτού εγκλήματος όπου ένας 39χρονος σκότωσε την έγκυο σύντροφό του και την έβαλε στον καταψύκτη!

Posted by Trent H-Town on Wednesday, July 25, 2018

Ο συζυγοκτόνος διέφυγε από το σπίτι με αυτοκίνητο για να συλληφθεί στο τέλος από αστυνομικό της κομητείας Χάρις. Όταν ο 48χρονος αρνήθηκε να κατεβάσει το όπλο του στις επανειλημμένες εκκλήσεις, ο αστυνομικός του έριξε πολλές φορές.

Ο 48χρονος που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση θα σταλεί στο Γκάλβεστον για να δικαστεί, όταν το επιτρέψει η υγεία του.

Posted by Trent H-Town on Monday, November 21, 2016

My interview with Michael Kinchen made me cry. 💔 His son-in-law Trent Paschal murdered his daughter Savannah in La Marque, Texas. Michael’s wife was at the Paschal home to mediate an argument and help Savannah. Trent hid after police left and ambushed them both. Mom tried to fight Trent as best she could, but was pushed down and hurt in the process.

Posted by ABC13-Erica Simon on Thursday, October 22, 2020

Σοκ: 38χρονος πατέρας δολοφόνησε τους τρεις γιούς του

Ένα άγριο έγκλημα συνέβη στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ με έναν 38χρονο πατέρα να δολοφονεί και τους τρεις ανήλικους γιους του! Επίσης, ένα 9χρονο αγόρι στο Πακιστάν σκότωσε τη θεία του, ενώ αυτό φέρεται να του το υπέδειξε η οικογένειά του.

Ο Luiz Fuentes δικάστηκε από το δικαστήριο του Los Angeles σε 78 χρόνια κάθειρξη, παραδεχόμενος πως με ένα μαχαίρι σκότωσε και τα τρία παιδιά του στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του στην 32η Λεωφόρο.

Οι γιοί του, Λουίς, Χουάν και Αλεξάντερ βρέθηκαν κατακρεουργημένοι μέσα στο αυτοκίνητο του Fuentes. Λίγο αργότερα προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, ανεπιτυχώς. Τα τρία παιδιά ήταν 10,9 και 8 ετών αντίστοιχα.

Αιτία για την απίστευτη οικογενειακή τραγωδία; Ο Fuentes ήταν αντιμέτωπος με την κατάθλιψη μετά τον θάνατο της συζύγου του, η οποία το 2008 «έφυγε» από τη ζωή μετά από εγκεφαλικό ανεύρυσμα, σύμφωνα με τους Los Angeles Times.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share