Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στο Αγρίνιο: Άνδρας μπήκε σε σπίτι και μαχαίρωσε δύο γυναίκες - Γλίτωσε η τρίτη (εικόνες)

Στο νοσοκομείο οι δύο γυναίκες

25 Οκτωβρίου 2020 16:24
Έγκλημα στο Αγρίνιο: Άνδρας μπήκε σε σπίτι και μαχαίρωσε δύο γυναίκες - Γλίτωσε η τρίτη (εικόνες)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στο κέντρο της πόλης κοντά στη Μητρόπολη και στο πεζόδρομο Καραϊσκάκη το πρωί της Κυριακής. Ένας 39χρονος επιτέθηκε και μαχαίρωσε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους δύο γυναίκες σε σπίτι που βρίσκεται στον πεζόδρομο. Επίσης μία μαθήτρια στις Σέρρες έβγαλε μαχαίρι σε 15χρονο με αποτέλεσμα να αυτοτραυματιστεί.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr στο διαμέρισμα εκτός από τις δύο γυναίκες υπήρξε και μία τρίτη η οποία πρόλαβε και ξέφυγε. Οι δύο γυναίκες τρομοκρατημένες στη συνέχεια έτρεξαν προς το δρόμο ζητώντας βοήθεια. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση και έσπευσαν αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Οι δύο γυναίκες 39 και 16 ετών μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγρινίου. Η 39χρονη έχει τραύματα στην κοιλιακή χώρα ενώ η 16χρονη έχει ελαφρύ τραύμα στο χέρι. Μέσα σε λίγα λεπτά μετά από κινητοποίηση της αστυνομίας, ο άνδρας συνελήφθη και πλέον αναμένεται να γίνουν γνωστοί οι λόγοι της επίθεσης.

Συμπλοκή Ρομά με πυροβολισμούς στο Αγρίνιο - Αναζητούν το γιο του "πιστολέρο"

Τις εντατικές έρευνες έχουν ξεκινήσει στο Αγρίνιο και τις γύρω περιοχές οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προκειμένου να εντοπίσουν τον 29χρονο γιο του 49χρονου Ρομά που τραυμάτισε επτά άτομα πυροβολώντας το σπίτι τους στην περιοχή Αη Βασιλιώτικα τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr επτά άτομα μάλιστα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Αγρινίου με ελαφρά ευτυχώς τραύματα. Μεταξύ τους και ένα δίχρονο παιδί, ενώ τα δύο από τα επτά παρέμειναν για νοσηλεία.

Ωστόσο αρκετοί είναι οι Ρομά που συγκεντρώθηκαν με άγριες διαθέσεις έξω από το αστυνομικό μέγαρο όπου είχε προσαχθεί ο 49χρονος, αλλά αποχώρησαν μετά από παρέμβαση του Αστυνομικού Διευθυντή, επίσης διαβάστε τι συνέβη πρόσφατα μετά το θάνατο του 18χρονου Ρομά στην Μεσσηνία.

Τελικά, ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που άσκησε δίωξη σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα σε βαθμό κακουργήματος, ενώ τις ίδιες κατηγορίες βαρύνουν και τον 29χρονο γιο του.

Η προανάκριση αποκάλυψε ότι ο 29χρονος συμμετείχε στην ένοπλη επίθεση και μάλιστα πυροβολούσε και εκείνος κατά του σπιτιού που γειτονεύει με το δικό τους, με αποτέλεσμα τα σκάγια να τραυματίσουν τους ενοίκους που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου. Αν και ο πατέρας του συνελήφθη άμεσα, ο νεαρός διέφυγε με το κυνηγετικό όπλο.

Πατέρας και γιος είχαν προσωπικές διαφορές

Πατέρας και γιος είχαν προσωπικές διαφορές με τους γείτονές τους και εξαπέλυσαν την επίθεση στις 3 τα ξημερώματα, πυροβολώντας με δυο όπλα το σπίτι τους.

Στον τόπο της επίθεσης οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αγρινίου περισυνέλεξαν επτά κάλυκες κυνηγητικού όπλου, δύο συγκεντρωτήρες και πέντε φυσίγγια, ενώ κατά την έρευνα που έκαναν στο σπίτι των δραστών κατέσχεσαν 86 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, για τη υπόθεση συνελήφθη 49χρονος και αναζητείται 29χρονος συνεργός του. Φέρονται να είναι πατέρας και γιος και τα άτομα που πυροβόλησαν για προσωπικές διαφορές κατά ατόμων σε γειτονική κατοικία.

Στο σημείο του συμβάντος εντοπίστηκαν και περισυνελέγησαν κάλυκες κυνηγετικού όπλου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share