Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έγκλημα στα Χανιά: Στραγγάλισαν ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της

Θρήνος στην Κρήτη

25 Οκτωβρίου 2020 13:49
Έγκλημα στα Χανιά: Στραγγάλισαν ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην τοπική κοινωνία της Κρήτης έγινε ένα τραγικό συμβάν και συγκεκριμένα μία δολοφονία με θύμα μία 79χρονη γυναίκα. Επίσης δείτε όταν ληστές διέρρηξαν το σπίτι μιας 91χρονης ενώ κοιμόταν και συγκεκριμένα το παράθυρο της πίσω αυλής της μονοκατοικίας και εισήλθαν σε αυτή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το βράδυ όταν μία 79χρονη ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Πασακάκι Χανίων. Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, αλλά και ιατροδικαστής, ενώ από την πρώτη αυτοψία φάνηκε πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Μάλιστα, ο θάνατος της άτυχης ηλικιωμένης προήλθε από ασφυξία, καθώς φαίνεται πως στραγγαλίστηκε. Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες των αρχών για την διαλεύκανση της υπόθεσης με την σήμανση να παίρνει αποτυπώματα και άλλα στοιχεία από τον χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό του δολοφόνου και των αιτιών του εγκλήματος.

Φως στη φρίκη 13 χρόνια μετά: Η εξαφάνιση έκρυβε διπλή δολοφονία μάνας και κόρης!

Τι έλεγε ο δολοφόνος μάνας και κόρης στο «Τούνελ» δεκατρία χρόνια πριν;

Γιατί τότε δεν κινήθηκαν οι Αρχές για να αποκαλυφθεί ότι πίσω από τη διπλή εξαφάνιση, κρυβόταν ένα άγριο έγκλημα;

Τα στοιχεία της εκπομπής «έδειχναν» ολοκάθαρα ότι κάποιοι εξαφάνισαν την 59χρονη Ζουζούνα Ντοντβάτζε και την κόρη της Άννα 21 χρόνων.

Μάνα και κόρη έπεσαν θύματα φρικτής δολοφονίας από τον Πακιστανό εργοδότη και εραστή της κόρης και δύο ομοεθνείς, συνεργούς του. Τις σκότωσαν, τις τεμάχισαν και πέταξαν τα μέλη τους σε διαφορετικούς κάδους απορριμμάτων, χωρίς ποτέ να βρεθούν.

Η Αγγελική Νικολούλη γύρισε δεκατρία χρόνια πίσω και παρουσίασε την έρευνα του «Τούνελ» για τις δυο γυναίκες που ο εργοδότης τους έλεγε ότι είχαν φύγει για την πατρίδα τους.

Κορωπί: Τι γράφει η Αγγελική Νικολούλη για την εξαφάνιση της 19χρονης

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση μιας ενήλικης κοπέλας από την περιοχή του Κορωπίου.

Η ιστοσελίδα της Αγγελικής Νικολούλη αρκέστηκε να γράψει την είδηση της εξαφάνισης ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως εφόσον το κορίτσι δεν έχει εντοπιστεί μέχρι την Παρασκευή δεν ασχοληθεί σίγουρα στην εκπομπή της με λεπτομέρειες!

Η Άρτεμις Βασίλη 19 χρόνων, χάθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου, όταν έφυγε από το σπίτι της για να πάει σε μια συνέντευξη για δουλειά.

Στην κατοχή της έχει το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο όμως είναι απενεργοποιημένο.

Όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, γαλάζιο μακρυμάνικο πουκάμισο με λευκές ρίγες και λευκά αθλητικά παπούτσια. Πιθανόν να φοράει γυαλιά οράσεως με ασημί σκελετό.

Έχει ύψος 1.62, μακριά καφέ μαλλιά και καστανά μάτια.

Για την εξαφάνισή της έχει σημάνει Silver Alert.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share