Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

39χρονος σκότωσε την έγκυο σύντροφό του

Άγριο έγκλημα

23 Οκτωβρίου 2020 05:04
39χρονος σκότωσε την έγκυο σύντροφό του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες ενός φρικτού εγκλήματος όπου ένας 39χρονος σκότωσε την έγκυο σύντροφό του και την έβαλε στον καταψύκτη! Επίσης, ένα άγριο έγκλημα συνέβη στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ με έναν 38χρονο πατέρα να δολοφονεί και τους τρεις ανήλικους γιους του!

Δράστης της δολοφονίας ο William James Hernandez, με θύμα του την 23 ετών Selena Ann Bradley η οποία κυοφορούσε δίδυμα και μάλιστα τα δικά του παιδιά!

Το σατανικό σχέδιο του Hernandez όμως δεν είχε ολοκληρωθεί. Αφού σκότωσε την άτυχη κοπέλα, στη συνέχεια την τοποθέτησε στον καταψύκτη και πήρε μαζί του το κινητό της.

Αφού πέρασαν λίγες ημέρες, ο Hernandez έστειλε στην μητέρα της Bradley μέσα social media «Είμαι καλά και θέλω να μείνω μόνη. Θα επιστρέψω όταν είμαι έτοιμη. Είμαι καλά εκεί που είμαι»!

Όπως αναφέρει το ΚΤΧS, η αστυνομία βρήκε την σορό της 23χρονης στον καταψύκτη του σπιτιού του Hernandez στο San Angelo του Texas, ενώ ο ίδιος καταζητείται.

Να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία και τα κίνητρα που δολοφονήθηκε η Bradley.

Άγριο έγκλημα: 9χρονος σκότωσε τη 30χρονη θεία του

Ένα 9χρονο αγόρι στο Πακιστάν σκότωσε τη θεία του, ενώ αυτό φέρεται να του το υπέδειξε η οικογένειά του. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα έγινε στη Βρετανία μια 26χρονη να δολοφονεί με μαχαιριές τον 29χρονο σύντροφό της.

Σύμφωνα με την αστυνομία το αγόρι εκπαιδεύτηκε από την οικογένειά του για να χειριστεί το όπλο και να σκοτώσει την θεία του. Το θύμα 30 χρόνων πριν από 10 χρόνια είχε παντρευτεί έναν άνδρα ενάντια στη βούληση της οικογένειας. Ωστόσο αναφέρεται πως η οικογένεια είχε συμφιλιωθεί αργότερα με τη γυναίκα.

Η γυναίκα και μητέρα τριών παιδιών, επισκέφθηκε το σπίτι του θείου της για να παρακολουθήσει μία οικογενειακή λειτουργία. Η αστυνομία ανέφερε πως κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο 9 ετών ανιψιός της, την πυροβόλησε και την σκότωσε επί τόπου. Αξιωματικός της αστυνομίας δήλωσε πως “Μετά από το συμβάν το αγόρι και η οικογένειά του έφυγαν από το σημείο”.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share