Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Bασάνισα με άθλιο τρόπο το άψυχο σώμα της... Έκανα...» - Το ανατριχιαστικό γράμμα του δολοφόνου της βιολόγου στην οικογένειά της (photos)

Οι μαρτυρικές στιγμές της Σούζαν Ίτον και η συγγνώμη του 28χρονου

21 Οκτωβρίου 2020 12:03
«Bασάνισα με άθλιο τρόπο το άψυχο σώμα της... Έκανα...» - Το ανατριχιαστικό γράμμα του δολοφόνου της βιολόγου στην οικογένειά της (photos)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα χρόνο μετά τον βιασμό και τη φρικτή δολοφονία της άτυχης βιολόγου τον Αύγουστο του 2019, ο 28χρονος δολοφόνος έγραψε ένα γράμμα, μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης, προς την οικογένεια της αδικοχαμένης γυναίκας, αναφέροντας πως έκανε «μεγαλύτερο λάθος» της ζωής του.

«Bασάνισα με άθλιο τρόπο το άψυχο σώμα της. Έκανα μεγάλο λάθος, δεν είχα τον έλεγχο του εαυτού μου. Ήμουν υπό την επήρεια κάποιου άλλου είδους μορφής ενέργειας που είχε μπει μέσα μου από παλιότερα. Θέλω να τιμωρηθώ, να νιώσω τον πόνο που προκάλεσα», αναφέρει χαρακτηριστικά στο γράμμα.

Όπως μεταδίδει το zarpanews.gr, ο δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου, έχει προσπαθήσει να στείλει κι άλλα γράμματα στην οικογένειά της, μέσω του πατρικού του, το οποίο βρίσκεται στο Μάλεμε Χανίων, η οικογένειά του όμως αποφάσισε να μην τα στείλει στην οικογένεια της αδικοχαμένης γυναίκας.

Αυτό είναι ολόκληρο το γράμμα που έγραψε ο 28χρονος:

Στο μεταξύ τη δική της συγγνώμη είπε και η μητέρα του δολοφόνου της Susan Eaton. Η Μαρία Παρασκάκη μίλησε για το βάρος που σηκώνει η οικογένειά της και η ίδια προσωπικά στην Γερμανική εφημερίδα Bild η οποία κάλυψε τη δίκη για τη δολοφονία της Susan Eaton στο Ρέθυμνο με δύο δημοσιογράφους.

Μεταφρασμένη η δήλωση της μητέρας του Παρασκάκη: «Λυπόμαστε πολύ. Λυπάμαι πραγματικά για ό τι συνέβη. Υποφέρουμε και εμείς. Φυσικά η πλευρά της άλλης οικογένειας υποφέρει περισσότερο, γιατί έχασαν κάποιον. Αλλά και εμείς είμαστε διαλυμένοι. Εγω προσωπικά είμαι συντετριμμένη. Σε ποιον αρέσει να τον λένε μητέρα δολοφόνου; Ή οικογένεια δολοφόνου; »

Υπόθεση Σούζαν Ίτον: Με "συγγνώμη" ξεκίνησε την απολογία του ο 28χρονος

Ο 28χρονος "Σαολίν" στέκεται ενώπιον της έδρας για την απολογία του που σήμερα δικάζεται για τη δολοφονία της βιολόγου Σούζαν Ίτον. Η μητέρα του που μαζί με τον αδερφό και τη σύζυγό του, δίνει το "παρών" στο Δικαστήριο, κρατά την καρδιά της, περιμένοντας να ακούσει όσα ο γιος της έχει να πει. Επίσης δείτε και άλλη μία μαρτυρία που είχε κάνει μία άλλη γυναίκα για τον 28χρονο.

"Ζητάω τεράστιο συγνώμη για όσα έχω προκαλέσει σε όλους. Αισθάνομαι ένοχος. Θα με κρίνετε εσείς" - είπε ο 28χρονος, που φάνηκε σε δυσκολία να συνεχίσει. "Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, δεν ξέρω πως να μιλήσω, συνήθως με ρωτάνε" - είπε.

Η πρόεδρος του Δικαστηρίου, τον ρώτησε τι έγινε εκείνη τη μέρα και ο 28χρονος άρχισε να εξιστορεί:

"Ήταν μια συνηθισμένη ημέρα. Τότε ήταν το πανηγύρι που ήταν στο σπίτι μας. Είχα πάει να μαζέψω ξύλα στον Ταυρωνίτη, είχε όμως ζέστη και κατά τις 11.00 αποφάσισα να φύγω, να πάω μια βόλτα με το αμάξι. Πήγα σε μια συγκεκριμένη διαδρομή που μου αρέσει και τότε την είδα τη γυναίκα αυτή. Δεν αισθάνθηκα κάτι σεξουαλικό μέσα μου" - είπε και συνέχισε: "Στο γυρισμό την ξαναείδα. Την είδα στην άκρη να κάνει τζόκινγκ. Αυτή χωρίς να κοιτάξει πίσω, ήθελε να πάει απέναντι κι εγώ δεν πρόλαβα να πατήσω φρένο κι έπεσα πάνω της" - ανέφερε ο κατηγορούμενος.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share