Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

26χρονη δολοφόνησε με μαχαιριές τον 29χρονο σύντροφό της

Άγριο έγκλημα

19 Οκτωβρίου 2020 17:39
26χρονη δολοφόνησε με μαχαιριές τον 29χρονο σύντροφό της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα άγριο έγκλημα έγινε στη Βρετανία μια 26χρονη να δολοφονεί με μαχαιριές τον 29χρονο σύντροφό της. Επίσης, αντιμέτωπος με ισόβια κάθειρξη είναι ένας 52χρονος από τη Νότια Ουαλία, που παγίδευσε τον εραστή της γυναίκας του, τον σκότωσε και τον έκαψε.

Η γυναίκα τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου στο σπίτι τους στη μεγάλη Βρετανία και η συντρετριμμένη αδερφή του άνδρα λέει ότι αν μπορούσε θα δημοσιοποιούσε τη φωτογραφία του όπως τον αντίκρισαν οι δικοί του άνθρωποι, ώστε κάθε άνδρας να είναι ενήμερος τι μπορεί να του συμβεί από μια τέτοια σύντροφο.

To ζευγάρι είχε πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις και ταραχώδη σχέση, όπως φάνηκε και από τα μηνύματα που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο. Η δράστις, σύμφωνα με τους μάρτυρες, ζήλευε σε βαθμό αρρωστημένο.

Μάλιστα η αδερφή του υποστηρίζει ότι είχε δει και μελανιές στα χέρια του άνδρα αλλά εκείνος υποστήριζε ότι ήταν από μια νύχτα… πάθους.

31χρονη σκότωσε τα τρία της παιδιά - Ανάμεσα τους και ένα βρέφος!

Ένα φρικτό έγκλημα σημειώθηκε στην Αυστρία με μια 31χρονη μητέρα να σκοτώνει τα 3 παιδιά της και ανάμεσά τους να είναι και ένα βρέφος μόλις 8 μηνών! Επίσης, ένας 55χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία μιας γυναίκας ομολόγησε μέσα στο ασθενοφόρο το άγριο έγκλημα λέγοντας πως το έκανε για να μην αποκαλύψει η ερωμένη του τη σχέση τους στη σύζυγό του.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα 31 ετών κάλεσε την αστυνομία στις 5.20 πμ τοπική ώρα σήμερα και είπε ότι σκότωσε τα παιδιά της και θέλει να αυτοκτονήσει, ανακοίνωσε η αστυνομία της Βιένης.

Αστυνομικοί μετέβησαν σε ένα διαμέρισμα στη συνοικία Ντόναουσταντ της πόλης και συνέλαβαν μια γυναίκα, η οποία είχε αυτοτραυματιστεί.

Στο σημείο βρέθηκαν τα πτώματα τριών παιδιών ηλικίας 9 και 3 και ενός βρέφους οκτώ μηνών. Το μεγαλύτερο από τα παιδιά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έγιναν προσπάθειες να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά κατέληξε.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ αξιωματούχοι θα αποφανθούν αν η γυναίκα είναι σε θέση να ανακριθεί.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share