Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

52χρονος σκότωσε τον εραστή της γυναίκας του - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Άγρια δολοφονία

19 Οκτωβρίου 2020 16:32
52χρονος σκότωσε τον εραστή της γυναίκας του - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αντιμέτωπος με ισόβια κάθειρξη είναι ένας 52χρονος από τη Νότια Ουαλία, που παγίδευσε τον εραστή της γυναίκας του, τον σκότωσε και τον έκαψε. Επίσης, ένα φρικτό έγκλημα σημειώθηκε στην Αυστρία με μια 31χρονη μητέρα να σκοτώνει τα 3 παιδιά της και ανάμεσά τους να είναι και ένα βρέφος μόλις 8 μηνών!

Ο 52χρονος Τζόουνς χρησιμοποίησε το τηλέφωνο της γυναίκας του και έστειλε μήνυμα στον φερόμενο ως εραστή της, Μάικλ Ο'Λίρι ζητώντας του να βρεθούν και δίνοντάς του οδηγίες για το πού και πώς.

Ο άτυχος Μάικλ πίστευε ότι θα συναντούσε την 51χρονη Ριάνον αλλά είδε μπροστά του τον σύζυγό της με μια καραμπίνα στο χέρι. Ο Τζόουνς τον πυροβόλησε στο κεφάλι και έπειτα μετέφερε το πτώμα του με κλαρκ και το έκαψε.

Οι λεπτομέρειες του εγκλήματος έγιναν γνωστές κατά τη διάρκεια της δίκης και όπως ειπώθηκε, αυτό που τελικά πρόδωσε τον Τζόουνς ήταν αίμα που βρέθηκε πάνω στο κλαρκ. Ο 52χρονος παραδέχτηκε ότι έκαψε τη σορού του Ο'Λίρι αλλά ισχυρίστηκε ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε κατά λάθος.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με δημοσίευμα της «The Sun», ήταν φίλοι για 25 χρόνια. Όταν ο Τζόουνς έμαθε για τη σχέση του Ο΄Λίρι με τη σύζυγό του, η Ριάνον του είπε ότι δεν ήταν πια μαζί γιατί ο Μάικλ δεν ήθελε να αφήσει τη γυναίκα του. Ωστόσο, ο Τζόουνς ανακάλυψε ότι ο δεσμός τους συνεχιζόταν και ξεγέλασε τον Μάικλ με σκοπό, κατά τον εισαγγελέα, να τον σκοτώσει.

Φρικτό έγκλημα: 55χρονος στραγγάλισε την ερωμένη του (Video)

55χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία μιας γυναίκας ομολόγησε μέσα στο ασθενοφόρο το άγριο έγκλημα λέγοντας πως το έκανε για να μην αποκαλύψει η ερωμένη του τη σχέση τους στη σύζυγό του.

Ο 55χρονος αναμένεται σύντομα να βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου για το φόνο της άτυχης γυναίκας και το απόσπασμα από την κάμερα που υπήρχε μέσα στο ασθενοφόρο είναι αυτό που τον «καίει».

Αρχικά ο 55χρονος αρνείται πως ήταν αυτός που προχώρησε στον στραγγαλισμό της γυναίκας, όμως, στη συνέχεια ξεσπά και ομολογεί το έγκλημα. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα εκτιλύχθηκε πριν από μερικές ημέρες στο Δυτικό Λονδίνο, όπου 42χρονος πατέρας στραγγάλισε τον μόλις 3 ετών γιο του, και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 36χρονη σύζυγό του.

Μέσα σε λυγμούς υποστήριξε πως το έκανε γιατί η ερωμένη του ήταν έτοιμη να τα πει όλα στη σύζυγό του, ενώ λίγα λεπτά μετά άρχισε μέσα σε αναφιλητά να αναρωτιέται τι θα πει η μητέρα του για το έγκλημά του!

Ο 55χρονος Τίμοθι Μπρέμερ κατηγορείται για τη δολοφονία της Κλερ Πέρι, μητέρας δυο παιδιών, μέσα σε ένα Citroen C1. «Είχαμε σχέση για δυο χρόνια», είπε και πρόσθεσε: «με ανάγκασε να τη συναντήσω. Θα το έλεγε στη γυναίκα μου. Θα έχανα το παιδί μου», ακούγεται να λέει στο βίντεο ο κατηγορούμενος…

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share