Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άγριο έγκλημα στον Πειραιά: Συγκάτοικος του θύματος ο δράστης

Βρέθηκε το όπλο του δράστη

19 Οκτωβρίου 2020 15:01
Άγριο έγκλημα στον Πειραιά: Συγκάτοικος του θύματος ο δράστης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής η υπόθεση ανθρωποκτονίας 35χρονου αλλοδαπού υπήκοου Υεμένης που διαπράχθηκε πρωινές ώρες του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου στον Πειραιά. Το θύμα είχε βρεθεί στο δρόμο, έχοντας πολλαπλά τραύματα προκληθέντα από μαχαίρι.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, εντόπισαν τον 43χρονο αλλοδαπό υπήκοο Ιορδανίας, που όπως εξακριβώθηκε επρόκειτο για τον δράστη της ανθρωποκτονίας και τον συνέλαβαν. Πλησίον του σημείου που διαπράχθηκε η εγκληματική πράξη, βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι μήκους 25 εκατοστών, το οποίο διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο κατηγορούμενος.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης και το θύμα γνωρίζονταν και χρησιμοποιούσαν αμφότεροι περιστασιακά, εγκαταλελειμμένο περίπτερο ως κατοικία. Ο κατηγορούμενος, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο, παράβαση της νομοθεσίας περί Όπλων και περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Θρίλερ με πτώμα μέσα στο λιμάνι του Πειραιά

Τη σορό ενός 83χρονου ανέσυραν αργά το βράδυ από το λιμάνι του Πειραιά.

Το πτώμα του άτυχου ηλικιωμένου εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή στο λιμάνι του Πειραιά στην πύλη Ε-8.

Στη συνέχεια, η σορός μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Διαβάστε στο Athensmagazine.gr για το πτώμα που βρέθηκε στην Λούτσα.

Άγρια δολοφονία στον Πειραιά μετά από συμπλοκή αλλοδαπών - Συνελήφθη ο δράστης

Τραγική κατάληξη είχε η συμπλοκή δυο αλλοδαπών στη συμβολή των οδών Βασιλέως Γεωργίου και Εθνικής Αντιστάσεως στο κέντρο του Πειραιά, το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 43χρονος υπήκοος Ιορδανίας, υπό αδιευκρίνιστη αιτία, συνεπλάκη και τραυμάτισε θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, έναν 35χρονο υπήκοο Υεμένης.

Ο δράστης συνελήφθη, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τραγωδία στον Παρνασσό: Νεκρός 49χρονος που πήγε να κόψει ξύλα

Ένας 49χρονος άνδρας από την Πολύδροσο (Σουβάλα) Φωκίδας βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Παρασκευής (9/10) σε περιοχή του Παρνασσού όπου είχε μεταβεί για να κόψει ξύλα.

Ο άτυχος άνδρας είχε πάρει το πρωί το αγροτικό του για να μεταβεί στην περιοχή, ωστόσο επειδή αργούσε να επιστρέψει οι δικοί του ανησύχησαν και βγήκαν να τον ψάξουν.

Δυστυχώς οι φόβοι τους επαληθεύτηκαν, καθώς ο άνθρωπός τους βρέθηκε νεκρός πλησίον του αυτοκινήτου του. Σύμφωνα με την αστυνομία που εξέτασε το χώρο, αποκλείστηκε εγκληματική ενέργεια ή κάποιο θανατηφόρο ατύχημα και όλα δείχνουν ότι ο 49χρονος έφυγε από παθολογικά αίτια.

Ωστόσο παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια που έκοψαν τόσο ξαφνικά και πρόωρα το νήμα της ζωής του, όπως μεταδίδει το lamiareport.gr.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share