Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

14χρονη ήταν 6 μηνών έγκυος και πέθανε πάνω στην έκτρωση - Τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση ο θείος της

Τραγωδία

16 Οκτωβρίου 2020 16:32
14χρονη ήταν 6 μηνών έγκυος και πέθανε πάνω στην έκτρωση - Τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση ο θείος της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια τραγική ιστορία καταφτάνει από το Πακιστάν με τον θάνατο ενός 14χρονου κοριτσιού που ήταν 6 μηνών έγκυος. Τη μικρή βίαζε κατ’ επανάληψη ο θείος της για ένα διάστημα αρκετών μηνών, καθώς ζούσε στο σπίτι της αδελφής της μητέρας της, Sajida Bibi, μετά το διαζύγιο των γονιών της.

Η Uzma, όπως ονομάζουν το τραγικό κορίτσι τα τοπικά μέσα, ζούσε τη φρίκη σε πόλη της επαρχίας Παντζάμπ του Πακιστάν. Ο θείος Ghulam Anwar τη βίαζε συχνά στο διάστημα αυτό και εκείνη έμεινε κάποια στιγμή έγκυος.

Την απόφαση για την έκτρωση πήρε μάλιστα από κοινού το ζευγάρι, θείος και θεία. Η μικρή πέθανε από επιπλοκές στην άμβλωση, λόγω του προχωρημένου της εγκυμοσύνης της. Επίσης, ένα έγκλημα που ξεπερνά και τα πιο αρρωστημένα σενάρια σε ταινία τρόμου σημειώθηκε στην Ινδία με 7 άνδρες να σκοτώνουν ένα 5χρονο παιδί μπροστά στη μητέρα του και στη συνέχεια να την βιάζουν.

Μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο, όπου και έχασε τη μάχη για τη ζωή. Δεν είναι πάντως σαφές αν η έκτρωση έγινε από γιατρό σε κλινική.

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου επιβεβαίωσε πως το κορίτσι ήταν θύμα βιασμού για ένα μεγάλο διάστημα. Μετά τον θάνατο, ο πατέρας της πήγε στην αστυνομία και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θείος και θεία συνελήφθησαν.

Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν, Ιμράν Χαν, δήλωσε μόλις τον Σεπτέμβριο πως θα ήθελε οι δράστες σεξουαλικών εγκλημάτων να απαγχονίζονται ή να ευνουχίζονται χημικά.

Φρίκη: Βίασαν, στραγγάλισαν και έκαψαν μάνα και κόρη

Ένα άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε στη Μεγάλη Βρετανία σε μια φαινομενικά «αθώα» πυρκαγιά, καθώς εντοπίστηκαν τα πτώματα δυο γυναικών, οι οποίες είχα βιαστεί! Επίσης, ένα άγριο έγκλημα έγινε στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ όπου μια 31χρονη σκότωσε τον 38χρονο σύντροφό της γιατί ήθελε να παντρευτεί τον... 55χρονο πατέρα της.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο Burnley με θύματα την 49χρονη Mir Sacharvi και την κόρη της, Vian, οι οποίες βρέθηκαν απανθρακωμένες μέσα στο σπίτι τους.

Το φρικιαστικό όμως ήταν πως οι δυο γυναίκες είχαν πέσει θύματα βιασμού από δυο άνδρες, ηλικίας 51 και 56 ετών, οι οποίοι αφού σκότωσαν τα θύματά τους, έβαλαν φωτιά για να καλύψουν τα ίχνη τους.

Αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εκκρεμότητα το ιατροδικαστικό πόρισμα ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου της μητέρας και της κόρης, όμως τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως επήλθε από στραγγαλισμό.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share