Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

36χρονος σκότωσε, διαμέλισε και έφαγε την καρδιά και τον εγκέφαλο 46χρονης - Φρικιαστικές λεπτομέρειες (Video)

Άγριο έγκλημα

15 Οκτωβρίου 2020 13:34
36χρονος σκότωσε, διαμέλισε και έφαγε την καρδιά και τον εγκέφαλο 46χρονης - Φρικιαστικές λεπτομέρειες (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 36χρονος κανίβαλος, ο οποίος σκότωσε την 46χρονη πρώην σύντροφό του και στη συνέχεια έφαγε το άψυχο κορμί της, και συγκεκριμένα την καρδιά και τον εγκέφαλό της. Επίσης, μια οικογενειακή τραγωδία που προκαλεί ανατριχίλα ήρθε στο φως της δημοσιότητας με έναν 41χρονο πατέρα να σκοτώνει την ενός έτους κόρη του μετά από έναν τσακωμό με την σύζυγό του!

Δράστης της αδιανόητης δολοφονίας ο Joseph Oberhansley και θύμα του η Tammy Jo Blanton, με την οποία διατηρούσε σχέση για περισσότερα από δυο χρόνια.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει ωστόσο ο Oberhansley δεν μπορούσε να δεχτεί αυτό το γεγονός και αποφάσισε να την σκοτώσει. Διέρρηξε το σπίτι της Tammy στην Ιντιάνα και αφού την δολοφόνησε στον ύπνο της, στη συνέχεια προχώρησε στις αδιανόητες πράξεις.

Το ειδεχθές έγκλημα έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2014, ωστόσο η φρίκη ζωντάνεψε ξανά στις δικαστικές αίθουσες, όπου ο Oberhansley άκουσε την ποινή του. Μάλιστα, ο σατανικός δολοφόνος δήλωσε στη δίκη αθώος, παρά το γεγονός πως είχε ομολογήσει το έγκλημά του κατά την σύλληψή του.

Ο δράστης δήλωσε πως βρήκε δυο ληστές όταν έφτασε στο σπίτι της γυναίκας το μοιραίο βράδυ και πως εκείνοι ήταν οι δολοφόνοι. Να σημειωθεί πως η Tammy είχε περισσότερες από 25 μαχαιριές στο σώμα της ενώ το σώμα της είχε διαμελιστεί.

Φρίκη: 7 άνδρες σκότωσαν 5χρονο μπροστά στη μητέρα του και στη συνέχεια την βίασαν

Ένα έγκλημα που ξεπερνά και τα πιο αρρωστημένα σενάρια σε ταινία τρόμου σημειώθηκε στην Ινδία με 7 άνδρες να σκοτώνουν ένα 5χρονο παιδί μπροστά στη μητέρα του και στη συνέχεια να την βιάζουν. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε στη Μεγάλη Βρετανία σε μια φαινομενικά «αθώα» πυρκαγιά, καθώς εντοπίστηκαν τα πτώματα δυο γυναικών, οι οποίες είχα βιαστεί!

Την καταγγελία για την δολοφονία του παιδιού και τον βιασμό της γυναίκας, έκανε ο πατέρας της 28χρονης, κατονομάζοντας συγκεκριμένα δυο άτομα. Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε μια σύλληψη και αναζητά τους άλλους έξι δράστες.

Ο Manoj Kumar Pathak από το αστυνομικό τμήμα της Murar δήλωσε για το σοκαριστικό περιστατικό: «Η γυναίκα περπατούσε μόνη προς την τράπεζα μαζί με τον γιο της, αλλά δεν επέστρεψε έγκαιρα σπίτι της. Η οικογένειά της την βρήκε κοντά σε ένα σιντριβάνι του χωριού. Η σορός του παιδιού βρισκόταν μέσα στο σιντριβάνι». Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση στην κλινική Sadar.

Οι αστυνομικοί περιμένουν να βελτιωθεί η κατάστασή της για να πάρουν κατάθεση και στη συνέχεια να προχωρήσουν στη δίκη.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share