Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη στη Ρωσία: 43χρονη μητέρα κρέμασε τον 4χρονο γιο της

Άγριο έγκλημα

12 Οκτωβρίου 2020 17:29
Φρίκη στη Ρωσία: 43χρονη μητέρα κρέμασε τον 4χρονο γιο της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα φρικτό έγκλημα διαπράχθηκε στην Ρωσία με μία 43χρονη μητέρα να κρέμασε με το καλσόν τον 4χρονο γιο της! Επίσης, ένα έγκλημα πέρα από κάθε αρρωστημένη φαντασία σημειώθηκε στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών όπου μια 22χρονη έγκυος έχασε τη ζωή της, όταν μια φίλη της την έσφαξε για να της πάρει το βρέφος που κυοφορούσε!

Ο σύζυγος της 43χρονης Λιουουμποφ Μελνίκοβα όπως κάθε απόγευμα επέστρεψε σπίτι από τη δουλειά, άλλαξε ρούχα έβαλε μια φόρμα και άρχισε να τρέχει στο μεγάλο πάρκο της πόλης Πούσκινο λίγο έξω από τη Μόσχα.

Όταν όμως επέστρεψε στο σπίτι τον περίμενε η πιο δυσάρεστη έκπληξη της ζωής του. Μέσα στο υπνοδωμάτιο του, ακριβώς επάνω από το κρεβάτι είδε να κρέμεται με ένα καλσόν ο 4χρονος γιος του. Η σύζυγος του βρισκόταν στην κουζίνα και μαγείρευε.

Αμέσως κατέβασε τον 11χρονο Ιβάν τον έβαλε επάνω στο κρεβάτι και άρχισε να του κάνει μαλάξεις στην καρδιά και τεχνητές αναπνοές για να επανέλθει το παιδί. Μάταια όμως ήταν αργά το παιδάκι είχε πνιγεί κρεμασμένο.

Η αστυνομία εξετάζει την Λιουουμποφ ως βασική κατηγορούμενη για τη δολοφονία του παιδιού της, κάτι που η ίδια δεν αρνείται. Για την ακρίβεια αναφέρει πως δεν θυμάται τι ακριβώς συνέβη. «Δεν θυμάμαι τι έκανα» είπε στους αστυνομικούς.

Φρικτό έγκλημα: 40χρονος αποκεφάλισε την γυναίκα του (photo)

Ένα φρικτό έγκλημα έγινε στην πόλη Banda της Ινδίας, με έναν 40χρονο να αποκεφαλίζει τη γυναίκα του επειδή είχε βάσιμες υποψίες πως τον απατά! Επίσης, σοκ προκαλεί η είδηση πως δυο 13χρονα παιδιά συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας ενός 20χρονου, τον οποίο δολοφόνησαν στον ύπνο του.

Δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας ο Kinnar Yadav, ο οποίος είχε υποψίες πως η 35χρονη σύζυγός του, Vimla τον απατούσε. Οι δε υποψίες του γεννήθηκαν όταν την είδε να μιλάει με τον γείτονά τους!

Ο Kinnar της είχε προκαλέσει αρκετούς καυγάδες για το θέμα αυτό, ωστόσο την περασμένη Παρασκευή, όταν επέστρεφε από τη δουλειά και την είδε να μιλάει με τον γείτονα, ονόματι Rakivant.

O Kinnar άρπαξε ένα τσεκούρι και επιτέθηκε στον Rakivant, τραυματίζοντάς τον ενώ στη συνέχεια μπήκε στο σπίτι και αποκεφάλισε την Vimla!

Η φρίκη όμως δεν τελείωσε εκεί, καθώς στη συνέχεια ο 40χρονος άρπαξε το κομμένο κεφάλι της συζύγου του και το πήγες στην αστυνομία, περπατώντας μια απόσταση 3 χιλιομέτρων!

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share