Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Άγριο έγκλημα: Δολοφόνησε την οικογένειά του για να την κληρονομήσει (photo)

Φρικιαστικές λεπτομέρειες

8 Οκτωβρίου 2020 17:59
Άγριο έγκλημα: Δολοφόνησε την οικογένειά του για να την κληρονομήσει (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μπροστά σε μια υπόθεση που έμοιαζε περισσότερο με ταινία θρίλερ, παρά πραγματικότητα, βρέθηκαν οι αστυνομικοί στην πόλη Mazatecochco του Μεξικού, καθώς ένας άνδρας δολοφόνησε την οικογένειά του για να την κληρονομήσει!

Ο άνδρας, το όνομα του οποίου δόθηκε στην δημοσιότητα ως Ismael N, κατέστρωσε το σατανικό του σχέδιο με σκοπό να πλουτίσει. Επίσης, ένα φρικιαστικό έγκλημα εκτυλίχθηκε σε διαμέρισμα του Dudley στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς ένας 25χρονος πετσόκοψε σε 11 κομματάκια 42χρονη.

Σκηνοθέτησε έτσι μια ληστεία στο σπίτι των γονιών του και των 2 αδερφών και τους δολοφόνησε. Όμως η ιδέα του δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελε, με τις Αρχές να βάζουν τον Ismael στο στόχαστρό τους από την πρώτη στιγμή.

Το έργο των Αρχών δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς απλά εξέτασαν το κύκλωμα ασφαλείας, το οποίο ο δράστης νόμιζε πως ήταν εκτός λειτουργίας καθώς είχε κλείσει την ηλεκτροδότηση, ωστόσο δεν είχε προβλέψει πως υπήρχε εφεδρικό σύστημα ενέργειας.

Το δεύτερο στοιχείο που τον πρόδωσε ήταν το γεγονός πως ήξερε ακριβώς που βρίσκοταν χρυσαφικά και κοσμήματα, τα οποία φυσικά και πήρε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ismael έκανε προσπάθεια να δωροδοκήσει τους αστυνομικούς για να σταματήσουν τις έρευνές τους στην υπόθεση.

47χρονος αποκεφάλισε με σπαθί την 86χρονη μητέρα του - Έβαλε το κεφάλι της στον καταψύκτη (photo)

Ένας 47χρονος Βρετανός τραγουδοποιός, ο Philip Tarver, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 86χρονη μητέρα του, Angela, έκοψε το κεφάλι της και το έβαλε στον καταψύκτη, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Επίσης, ένα άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε στη Μεγάλη Βρετανία σε μια φαινομενικά «αθώα» πυρκαγιά, καθώς εντοπίστηκαν τα πτώματα δυο γυναικών, οι οποίες είχα βιαστεί!

Ο πατέρας του δράστη και σύζυγος της θανούσης, ο 83χρονος Colin Tarver, ήταν εκείνος που ειδοποίησε την αστυνομία, αφού βρήκε νεκρή την επί 59 χρόνια συμβία του στο πάτωμα της κουζίνας. Ο 47χρονος ήταν εκείνος που άνοιξε στους Αστυνομικούς, κρατώντας στο χέρι του ένα μαχαίρι και λέγοντας «Παραδίνομαι».

Η Αngela Tarver είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο το 1991, το οποίο της δημιούργησε προβλήματα στην κίνηση και την ομιλία.

Ο Tarver, ορολογοποιός στο επάγγελμα, αλλά άνεργος την περίοδο της στυγερής δολοφονίας, έμενε σχεδόν όλη του τη ζωή με τους γονείς του και στηριζόταν οικονομικά σε εκείνους για να κυνηγήσει το όνειρό στη μουσική βιομηχανία.

Το πρωινό της δολοφονίας, συμπεριφερόταν περίεργα, ενώ ισχυριζόταν πως το αλκοόλ που κατανάλωσε ήταν δηλητηριασμένο, πριν αποσυνδέσει τον υπόλογιστή και το τηλέφωνο.

Μετά από λίγο, ο πατέρας του δράστη άκουσε ένα ουρλιαχτό από την κουζίνα και βρήκε την γυναίκα του νεκρή στο πάτωμα και τον γιο του να κρατά ένα σπαθί, με το οποίο απείλησε και τον ίδιο.

«Τώρα θα πρέπει να σε σκοτώσω» του είπε, ενώ έδειχνε αγχωμένος, σύμφωνα με το metro.co.uk.

Τότε ο πατέρας του του πήρε το σπαθί από τα χέρια και κάλεσε την Αστυνομία.

Ο 47χρονος αρχικά ζήτησε συγγνώμη για την δολοφονία της μητέρας του και είπε πως πρέπει να πληρώσει για τις αμαρτίες του, όμως στη συνέχεια υποστήριξε πως μάλλον ο πατέρας του ήταν εκείνος που σκότωσε το μητέρα του και στη συνέχεια θέλησε να τον ενοχοποιήσει.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share