Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κόλαση η Μεσσήνη μετά την δολοφονία του 18χρονου Ρομά

Χαμός στην Μεσσηνιακή πόλη!

6 Οκτωβρίου 2020 08:50
Κόλαση η Μεσσήνη μετά την δολοφονία του 18χρονου Ρομά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναβρασμός επικρατεί στη Μεσσήνη μετά τη χθεσινή δολοφονία 18χρονου Ρομά από το όπλο ενός 64χρονου.

Από χθες παραμένει κλειστή η 7η επαρχιακή οδός Μεσσήνης - Μελιγαλά, καθώς Ρομά έχουν στήσει οδόφραγμα λίγο πριν τη διασταύρωση του Καρτερολίου με την Πιπερίτσα.

Για το λόγο αυτό μπλόκα της Αστυνομίας δεν επιτρέπουν στους οδηγούς να κινηθούν προς τα εκεί, ενώ λίγα μέτρα πριν από το οδόφραγμα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν έρθει από διάφορα σημεία της Πελοποννήσου, προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα αναφέρει το tharrosnews.gr.

Aστυνομικές δυνάμεις υπάρχουν στο σπίτι του 18χρονου, με την περιοχή της Πιπερίτσας να θυμίζει φρούριο καθώς αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται μέσα στο χωριό, αλλά και σε όλες τις εισόδους, προκειμένου να μην μπορούν να φτάσουν εκεί οι Ρομά.

Τι ζητούν οι Ρομά

Οι συγκεντρωμένοι που έχουν στήσει το οδόφραγμα θέλησαν να κάνουν γνωστό το λόγο για τον οποίο έχουν προβεί σε αυτή την κίνηση. Όπως είπαν ζητούν δικαιοσύνη για το θάνατο του 18χρονου, ενώ εξέφρασαν φόβους για βεντέτα.

«Εύκολα δεν αφαιρείς μια ανθρώπινη ζωή. Είναι άδικο να κλαίει τώρα μία οικογένεια. Θέλουμε να γίνει το αυτονόητο, να δικαστεί. Αν απειλούνταν τη ζωή του, όπως μπορεί να ισχυριστεί, υπάρχει η αυτοάμυνα» λέει ένας από αυτούς.

Δείτε τις φωτογραφίες

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share