Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκ: Δολοφόνησαν γνωστό ηθοποιό - Τον πυροβόλησαν στην πλάτη! (photo-video)

Άγριο έγκλημα

5 Οκτωβρίου 2020 16:04
Σοκ: Δολοφόνησαν γνωστό ηθοποιό - Τον πυροβόλησαν στην πλάτη! (photo-video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγωδία για τον γνωστό αφροαμερικανό ηθοποιό Τόμας Τζέφερσον Μπερντ, γνωστό από τη συμμετοχή του σε ταινίες του Σπάικ Λι, καθώς δολοφονήθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ατλάντα της Τζόρτζια. Ακόμη ένα σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά την αυτοκτονία πασίγνωστης ηθοποιού.

Όπως μεταδίδει το TMZ, ο 71χρονος ηθοποιός έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς στην πλάτη. Άγνωστος κάλεσε την αστυνομία αναφέροντας ότι ένας άντρας είχε τραυματιστεί. Όταν έφθασε το ασθενοφόρο, ο Μπερντ ήταν ήδη νεκρός.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από το σκηνοθέτη Σπάικ Λι ο οποίος τον αποχαιρέτησε μέσω ενός συγκινητικού ποστ στα social media.

Ο Λι μοιράστηκε μια φωτογραφία του ηθοποιού γράφοντας: «Είμαι τόσο λυπημένος που ανακοινώνω την τραγική δολοφονία του αγαπημένου μας αδελφού Τόμας Τζέφερσον Μπερντ χθες το βράδυ στην Ατλάντα. Ο Τομ είναι ο άνθρωπός μου. Εδώ τον βλέπετε ως Errol Barnes στο Clockers».

Δολοφόνησαν γνωστό τραγουδιστή - Τον «γάζωσαν» στη μέση του δρόμου (Video)

Δολοφονία διάσημου ράπερ-τραγουδιστή συγκλονίζει τις ΗΠΑ, καθώς μετά από ενέδρα θανάτου έπεσε νεκρός ο FBG Duck. Μαζί με τον νεαρό ράπερ ήταν δυο ακόμη άτομα, τα οποία νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Σικάγο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο ράπερ και οι φίλοι του ψώνιζαν, όταν ένα όχημα με τέσσερις ένοπλους σταμάτησε δίπλα τους, κατέβηκαν 5 ένοπλοι και κυριολεκτικά... γάζωσαν την παρέα. Επίσης, πριν λίγες μέρες είχε δολοφονηθεί επίσης ένας 27χρονος τραγουδιστής.

Το σοκαριστικό περιστατικό υπάρχει σε κάμερα ασφαλείας και η αστυνομία ελπίζει πως θα δώσει απαντήσεις για τις ταυτότητες των δραστών.

«Είχαμε τον πυροβολισμό τριών ανδρών. Ένα όχημα σταμάτησε και οι ένοπλοι που κατέβηκαν πυροβόλησαν τους άνδρες. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε ένας εξ αυτών», ανέφερε ο σερίφης Daniel O'Shea.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Ιούνιο του 2018, ο FBG Duck είχε γίνει ξανά στόχος επίθεσης, ωστόσο τότε είχε σωθεί καθώς οι σφαίρες τον είχαν βρει στον ώμο.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share