Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου - Στο «φως» δύο συνομιλίες (Video)

Ραγδαίες εξελίξεις

1 Οκτωβρίου 2020 08:15
Νέα στοιχεία για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου - Στο «φως» δύο συνομιλίες (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μετά τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως χθες στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας από τον γιο του που κατέθεσε στη δίκη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Κωνσταντίνος Γεώργιζας, ο γιος του Ζαφειρόπουλου έβαλε στο «κάδρο» έναν πασίγνωστο δικηγόρο της Αθήνας, παρουσιάζοντας δυο ηλεκτρονικές συνομιλίες του πατέρα του με ένα πρόσωπο που φέρει το ψευδώνυμο VAS και εκτιμά ότι είναι ο Άρης Φλώρος.

Σύμφωνα με τον μάρτυρα, οι συνομιλίες αυτές δείχνουν ότι υπήρχε εκβιασμός με τον επιχειρηματία στο επίκεντρο. Παράλληλα, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και στην υπόθεση δολοφονίας του οδηγού ταξί από την γυναίκα του και την κόρη του με τον αδελφό του να σοκάρει με όσα λέει.

«Τον εκτέλεσαν για να στείλουν μήνυμα»

Ο μάρτυρας είπε στο δικαστήριο ότι πράγματι την επόμενη μέρα ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, που εκπροσωπούσε τον Άρη Φλώρο, συναντήθηκε με τον μεγαλοδικηγόρο. Η σύζυγος του ποινικολόγου δήλωσε βέβαιη ότι οι εκτελεστές πήγαν στο γραφείο το Μιχάλη Ζαφειρόπουλου για να τον σκοτώσουν. Το ίδιο και ο αδελφός του.

«Ο κατηγορούμενος πήγε αποφασισμένος να τον βγάλει από τη μέση. Δεν υπήρχε άλλη πρόθεση, πλην της εκτέλεσης...Το μήνυμα ήταν ένα και ξεκάθαρο προς τον Φλώρο: Δες τι έπαθε ο δικηγόρος σου και δώσε τα λεφτά. Εγώ αυτό πιστεύω», είπε ο αδερφός του θύματος.

Τέλος, ο πρώην αρχιφύλακας των φυλακών Κορυδαλλού αποκάλυψε στη δίκη ότι ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος του είχε πει ότι ο πελάτης του κινδυνεύει περισσότερο από δικηγόρους παρά από τη μαφία των φυλακών. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 9 Οκτωβρίου 2020.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share