Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Δολοφονία οδηγού ταξί από τη σύζυγο και την κόρη του: Σοκάρει ο αδελφός του - «Αυτό που αντίκρισα όταν τον βρήκα νεκρό...» (Video)

Ανατριχιάζει

29 Σεπτεμβρίου 2020 15:54
Δολοφονία οδηγού ταξί από τη σύζυγο και την κόρη του: Σοκάρει ο αδελφός του - «Αυτό που αντίκρισα όταν τον βρήκα νεκρό...» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στην κάμερα της εκπομπής “Αλήθεια με τη Ζήνα”, μίλησε ο αδελφός του οδηγού ταξί, τη δολοφονία του οποίου ομολόγησαν η σύζυγος και η κόρη του!

Τι αποκαλύπτει για τη σκηνή του εγκλήματος που έγινε πριν από 3 μήνες και τι απαντά σε όσα κατήγγειλαν οι δύο γυναίκες για την κακοποίησή που υποστηρίζουν ότι δέχονταν από το θύμα. Παράλληλα, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την άγρια δολοφονία 81χρονου στο Πέραμα.

“Ανέβηκα πάνω και τον βρήκα νεκρό. Αυτό που αντίκρισα δεν περιγράφεται και δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ

Αυτά που τον κατηγορούν δεν είναι αλήθειά. Δεν μπορεί ο αδελφός μου να κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του και να χτυπούσε τη γυναίκα του. Υπήρχαν καβγάδες τον τελευταίο καιρό, αλλά δε μου μιλούσε για ό,τι συνέβαινε στο σπίτι του…

Γι’ αυτό το γιατί δε θα πάρω ποτέ απάντηση, αλλά όσα λένε για τον αδελφό μου είναι ψέματα και αυτό που θέλω είναι να καθαρίσει το όνομά του ακόμα και τώρα που είναι νεκρός”, τόνισε μεταξύ άλλων.

Δείτε όλα όσα είπε στο video:

Δολοφονία Γιάννη Μακρή: Ξέσπασε σε κλάματα η Βικτώρια Καρύδα - «Ο άνδρας μου είναι εδώ...» (Video)

Η σύζυγος του δολοφονηθέντος επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, Βικτώρια Καρύδα, ξέσπασε σήμερα σε κλάματα όταν άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου.

Η Βικτωρία Καρύδα μετά την ανακοίνωση των ποινών στους δύο δράστες της στυγερής δολοφονίας, ευχαρίστησε τους δικαστές και την αστυνομία για την καταδίκη των δύο αδελφών.

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Μπάμπη για εμένα είναι ο καλύτερος δικηγόρος, και η Μαριάννα. Ευχαριστώ την αστυνομία για τη δουλειά που έκανε. Είμαι ικανοποιημένη από την απόφαση που βγήκε. Ο άνδρας μου είναι εδώ, τα βλέπει και τα ακούει, κι ότι ήθελε ο άνδρας μου, αυτό έγινε», δήλωσε εμφανώς συγκινημένη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share