Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φρίκη: 46χρονη στραγγάλισε 19χρονη έγκυο - Αφαίρεσε το μωρό από την μήτρα της! (Video)

Άγρια δολοφονία

27 Σεπτεμβρίου 2020 18:29
Φρίκη: 46χρονη στραγγάλισε 19χρονη έγκυο - Αφαίρεσε το μωρό από την μήτρα της! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία γυναίκα από το Σικάγο, η οποία πούλησε βρεφικά ρούχα σε μια έγκυο γυναίκα και κατάφερε να την πείσει να την ακολουθήσει σπίτι της για να της κάνει μια καλύτερη προσφορά στα ρούχα, συνελήφθη για φόνο. Επίσης, μια 16χρονη μαθήτρια βιάστηκε, δολοφονήθηκε και πέταξαν το σώμα της σε εργοτάξιο

Αφού, η ανυποψίαστη έγκυος γυναίκα μπήκε στο σπίτι της 46χρονης Clarisa Figueroa, την στραγγάλισε με ένα καλώδιοκαι μετά με μαχαίρι αφαίρεσε το μωρό από την μήτρα της, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Η 46χρονη ήθελε ένα μωρό καθώς πριν από δύο χρόνια ο γιος της πέθανε. Το θύμα ήταν η 19χρονη Marlen Ochoa-Lopez και η έρευνα της αστυνομίας ξεκίνησε όταν ανακάλυψαν το άψυχο σώμα της σε έναν κάδο σκουπιδιών στην αυλή του σπιτιού της Figueroa.

Η νεαρή κοπέλα οδήγησε από το σχολείο της στο σπίτι της 46χρονης, όπου βρήκε τραγικό θάνατο. Η δολοφόνος κάλεσε την άμεση δράση μερικές ώρες αργότερα υποστηρίζοντας ότι το νεογέννητο δεν ανέπνεε, όταν έφτασαν οι διασώστες προσπάθησαν να σώσουν τη ζωή του μωρού, το οποίο μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Στην αρχή, η εξαφάνιση της εγκύου δεν συνδέθηκε με την κλήση στη γραμμή 911 για το μωρό, μέχρι τη στιγμή που φίλοι της 19χρονης ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι είχε επαφές στα social media με την Figueroa σε μια ομάδα στο Facebook για νέες μητέρες. Έτσι οι αρχές οδηγήθηκαν στην 46χρονη.

Φρίκη: 36χρονος συνέθλιψε το κεφάλι της 38χρονης πρώην σύντροφό του μπροστά στα 6 παιδιά της

Σοκ προκαλεί η φρικτή δολοφονία μιας 38χρονης μητέρας έξι παιδιών από τον πρώην σύντροφό της. Επίσης ένα φρικτό έγκλημα έλαβε χώρα και στο Οχάιο με 29χρονο να πυροβολεί και να σκοτώνει τη σύζυγό του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί.

Η Κρίσταλ Λι Σέλγουιν είχε αποκτήσει έξι παιδιά με τον 36χρονο Ρουμπέν Πολ Πέενι, με τον οποίο ήταν μαζί 18 χρόνια σε μια κακοποιητική σχέση. Τα έξι μικρότερα παιδιά τους ήταν όλα μικρότερα των 12 ετών όταν ο πατέρας τους σκότωσε τη μητέρα τους μπροστά στα μάτια τους. Το ειδεχθές έγκλημα έγινε τον περασμένο Νοέμβριο στη Νέα Ζηλανδία αλλά οι σοκαριστικές λεπτομέρειες έγιναν γνωστές τώρα, κατά τη διάρκεια της δίκης.

Τον Νοέμβριο του 2019 το ζευγάρι είχε χωρίσει αλλά εξακολουθούσε να ζει μαζί και οι εντάσεις δεν έλειπαν. Στις 23 Νοεμβρίου ο Πέενι έπινε όλη μέρα. Στο σπίτι υπήρχαν ακόμα τρία παιδάκια που είχαν έρθει επίσκεψη, όλα κάτω των 14 ετών. Ο 36χρονος, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror, έφυγε κάποια στιγμή από το σπίτι για να αγοράσει κι άλλο αλκοόλ και όταν επέστρεψε άρχισε να καυγαδίζει πολύ έντονα με την Κρίσταλ.

Η κατάσταση ξέφυγε και η άτυχη μητέρα βγήκε έξω και κάλεσε την αστυνομία λέγοντας ότι φοβόταν ότι θα της κάνει κακό. Όσο η Κρίσταλ μιλούσε στο τηλέφωνο, ο Πέενι την ακολούθησε και τη χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι μέχρι που έπεσε στο έδαφος. Έπειτα την άρπαξε από τα μαλλιά και συνέχισε να τη χτυπάει ενώ η 38χρονη ούρλιαζε για βοήθεια.

Τα παιδιά άκουσαν τις φωνές της και όταν βγήκαν έξω είδαν τον Πέενι να χτυπάει με μανία τη μητέρα τους. Κάποια από τα παιδιά προσπάθησαν να σώσουν την άτυχη γυναίκα αλλά ο μαινόμενος Πέενι τα έδιωχνε από τη μέση. Στο τέλος άρπαξε μια πέτρα 7 κιλών και χτύπησε την πρώην σύντροφό του 13 φορές στο κεφάλι.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share