Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποτρόπαιο έγκλημα: 16χρονη μαθήτρια βιάστηκε, δολοφονήθηκε και πέταξαν το σώμα της σε εργοτάξιο

Κτηνωδία

25 Σεπτεμβρίου 2020 15:49
Αποτρόπαιο έγκλημα: 16χρονη μαθήτρια βιάστηκε, δολοφονήθηκε και πέταξαν το σώμα της σε εργοτάξιο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα έγινε στο Λάτσιο με μια 16χρονη μαθήτρια να δολοφονείται αφού πρώτα είχε βιαστεί και το σώμα της να εντοπίζεται πεταμένο σε ένα εργοτάξιο. Επίσης, σοκ προκαλεί η φρικτή δολοφονία μιας 38χρονης μητέρας έξι παιδιών από τον πρώην σύντροφό της.

Οι τέσσερις ύποπτοι κατηγορούνται ότι έδωσαν στο θύμα ένα κοκτέιλ ναρκωτικών πριν τη βιάσουν με τη σειρά τους και την αφήσουν να πεθάνει.

29χρονος σκότωσε την 27χρονο σύζυγό του και αυτοκτόνησε (Video)

29χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε! Το ανατριχιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Αστυνομικοί του τοπικού τμήματος κλήθηκαν στην οικία στις 5:40 το απόγευμα της Τετάρτης, με τους γείτονες να αναφέρουν ήχους από όπλο. Επίσης, μπροστά σε ένα μακάβριο και φρικιαστικό έγκλημα ήρθαν οι Αρχές στην Ινδία με έναν 16χρονο να έχει αποκεφαλίσει ένα 9χρονο αγόρι, να έχει πετσοκόψει το σώμα του, να έχει φάει την σάρκα του και να ήπιε το αίμα του.

Όταν μπήκαν στη σπίτι, βρήκαν νεκρούς την 27χρονη Mikki Starr και τον 29χρονο σύζυγό της Zachary, φέροντας τραύματα από σφαίρα. Οι Αρχές πιστεύουν πως ο Zachary σκότωσε τη Mikki και μετά αυτοκτόνησε. Οι σοροί τους έχουν σταλεί για νεκροψία.

Ο επιθεωρητής Jason Garlock του Lima Police Department δήλωσε σε τοπικό μέσο (Lima News) ότι οι συγγενείς του ζεύγους διάβασαν μια σειρά από απειλητικά μηνύματα που ανέβασε στα κοινωνικά μέσα ο Zachary.

«Έχουμε πληροφορίες από μέλη της οικογένειας πως υπάρχουν κάποια μηνύματα στα social media που παρέχουν μια ένδειξη, κι αυτό ακριβώς κοιτάμε τώρα», επιβεβαίωσε ο Garlock.

Το νεαρό ζευγάρι γνωρίστηκε τον Μάιο του 2012 και παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2017, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά...

60χρονος δολοφόνησε άγρια 33χρονη - Την βίασε, της έκοψε την γλώσσα και την έκαψε ζωντανή

Φρίκη έχει προκαλέσει η δολοφονία μιας 33χρονης γυναίκας από έναν άντρα, ο οποίος αφού την κακοποίησε, της έκοψε την γλώσσα και την έκαψε ζωντανή.

Ο Dr. Andrew Hanosh, ο ιατροδικαστής που προχώρησε στην εξέταση της σωρού της άτυχης γυναίκας δεν μπορούσε να πιστέψει την αγριότητα με την οποία η Susie δολοφονήθηκε. Επίσης, κοντά στην εξιχνίαση ενός φρικιαστικού εγκλήματος πριν από 6 χρόνια είναι η ρωσική αστυνομία, με έναν 40χρονο να σκοτώνει, να τεμαχίζει και να λιώνει με τα κομμάτια μιας 25χρονης σε θειικό οξύ.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, ο δολοφόνος της Susie της είχε κόψει την γλώσσα, της έβαλε φωτιά και στη συνέχεια την έβαλε στο λαρύγγι της γυναίκας. Λίγο αργότερα της έβαλε φωτιά και την έκαψε όλη...

«Το θέαμα ήταν πρωτοφανές. Το 90% της επιφάνειας του σώματός της ήταν καμένο», ανέφερε ο ιατροδικαστής. Δράστης της άγριας δολοφονίας της 33χρονης φέρεται να είναι ο 60χρονος Jeffrey Morris, με τον έγκλημα να γίνεται στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share