Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις με την άγρια δολοφονία 81χρονου στο Πέραμα: Ο δράστης τον έκαψε για να μην αφήσει ίχνη

Το χρονικό του άγριου φονικού

23 Σεπτεμβρίου 2020 16:57
Ραγδαίες εξελίξεις με την άγρια δολοφονία 81χρονου στο Πέραμα: Ο δράστης τον έκαψε για να μην αφήσει ίχνη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία φρικτή δολοφονία ενός 81χρονου άνδρα στο Πέραμα εξιχνίασε η αστυνομία, η οποία είχε γίνει στις 24 Αυγούστου 2020. Δράστης του εγκλήματος είναι ένας 35χρονος Έλληνας, ο οποίος και συνελήφθη.

Το θύμα είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις του, καμένο, μεσημεριανές ώρες, κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει στη μονοκατοικία όπου διέμενε μόνος του. Επίσης ένα φρικτό έγκλημα έλαβε χώρα και στο Οχάιο των ΗΠΑ με 29χρονο να πυροβολεί και να σκοτώνει τη σύζυγό του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση ανθρωποκτονίας 81χρονου ημεδαπού, η οποία διαπράχθηκε την 24-8-2020 στο Πέραμα Αττικής.

Το θύμα είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις του, μεσημβρινές ώρες της 24-8-2020, κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς που είχε εκδηλωθεί στην μονοκατοικίας όπου διέμενε μόνος του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το θύμα έφερε τραύματα σε διάφορα σημεία από τέμνον και νύσσον όργανο.

Από την ενδελεχή έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, εξακριβώθηκε ότι ο δράστης είναι 35χρονος ημεδαπός, γνωστός του θύματος.

Όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης είχε εισέλθει στην οικία του 81χρονου με σκοπό την κλοπή. Κατά τη διάρκεια που ερευνούσε την οικία, το θύμα επέστρεψε και ο δράστης τον κτύπησε με μαχαίρι.

Στη συνέχεια, αφού αφαίρεσε την τραπεζική κάρτα και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του θύματος, έβαλε φωτιά στο σπίτι προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του και διέφυγε αφαιρώντας και το προαναφερόμενο όχημα.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά και εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 35χρονος».

29χρονος σκότωσε την 27χρονο σύζυγό του και αυτοκτόνησε (Video)

29χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε! Το ανατριχιαστικό περιστατικό έλαβε χώρα στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Αστυνομικοί του τοπικού τμήματος κλήθηκαν στην οικία στις 5:40 το απόγευμα της Τετάρτης, με τους γείτονες να αναφέρουν ήχους από όπλο. Επίσης, μπροστά σε ένα μακάβριο και φρικιαστικό έγκλημα ήρθαν οι Αρχές στην Ινδία με έναν 16χρονο να έχει αποκεφαλίσει ένα 9χρονο αγόρι, να έχει πετσοκόψει το σώμα του, να έχει φάει την σάρκα του και να ήπιε το αίμα του.

Όταν μπήκαν στη σπίτι, βρήκαν νεκρούς την 27χρονη Mikki Starr και τον 29χρονο σύζυγό της Zachary, φέροντας τραύματα από σφαίρα. Οι Αρχές πιστεύουν πως ο Zachary σκότωσε τη Mikki και μετά αυτοκτόνησε. Οι σοροί τους έχουν σταλεί για νεκροψία.

Ο επιθεωρητής Jason Garlock του Lima Police Department δήλωσε σε τοπικό μέσο (Lima News) ότι οι συγγενείς του ζεύγους διάβασαν μια σειρά από απειλητικά μηνύματα που ανέβασε στα κοινωνικά μέσα ο Zachary.

«Έχουμε πληροφορίες από μέλη της οικογένειας πως υπάρχουν κάποια μηνύματα στα social media που παρέχουν μια ένδειξη, κι αυτό ακριβώς κοιτάμε τώρα», επιβεβαίωσε ο Garlock.

Το νεαρό ζευγάρι γνωρίστηκε τον Μάιο του 2012 και παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2017, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά...

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share