Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Έκτακτη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια δολοφονία!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις!

23 Σεπτεμβρίου 2020 16:42
Έκτακτη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: Άγρια δολοφονία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η έρευνα της αστυνομίας έφερε στο φως το χρονικό της φριχτής δολοφονίας ενός 81χρονου μέσα στο σπίτι του στο Πέραμα στις 24 Αυγούστου 2020.

Το θύμα είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις του, καμένο, μεσημεριανές ώρες, κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει στη μονοκατοικία όπου διέμενε μόνος του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση ανθρωποκτονίας 81χρονου ημεδαπού, η οποία διαπράχθηκε την 24-8-2020 στο Πέραμα Αττικής.

Το θύμα είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις του, μεσημβρινές ώρες της 24-8-2020, κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς που είχε εκδηλωθεί στην μονοκατοικίας όπου διέμενε μόνος του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το θύμα έφερε τραύματα σε διάφορα σημεία από τέμνον και νύσσον όργανο.

Από την ενδελεχή έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, εξακριβώθηκε ότι ο δράστης είναι 35χρονος ημεδαπός, γνωστός του θύματος.

Όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης είχε εισέλθει στην οικία του 81χρονου με σκοπό την κλοπή. Κατά τη διάρκεια που ερευνούσε την οικία, το θύμα επέστρεψε και ο δράστης τον κτύπησε με μαχαίρι.

Στη συνέχεια, αφού αφαίρεσε την τραπεζική κάρτα και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του θύματος, έβαλε φωτιά στο σπίτι προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του και διέφυγε αφαιρώντας και το προαναφερόμενο όχημα.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά και εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 35χρονος».

50χρονος βίασε και στραγγάλισε γυναίκα (Video)

Σε θάνατο καταδικάστηκε ένας 50χρονος από την Georgia των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς είχε βιάσει και στραγγαλίσει μια γυναίκα επειδή πίστευε πως του είχε κάνει μάγια. Επίσης ένα φρικτό έγκλημα έλαβε χώρα και στο Οχάιο με 29χρονο να πυροβολεί και να σκοτώνει τη σύζυγό του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί.

Ο William LeCroy, βετεράνος των Αμερικανικών Δυνάμεων, είχε εμμονή με τα μάγια. Σε σημείο που έψαχνε διαρκώς το σπίτι του για περίεργα αντικείμενα ενώ κατηγορούσε τον οποιονδήποτε για μάγια.

Η Joan Lee Tiesler είχε την ατυχία να γνωρίσει τον LeCroy. Η άτυχη γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του 50χρονου, ο οποίος αφού την βίασε την στραγγάλισε. Όταν συνελήφθη, είχε πει στους αστυνομικούς πως ήταν μάγισσα και του είχε κάνει μάγια για να τον κλέψει.

Το φρικτό έγκλημα συνέβη το 2001 ωστόσο ήρθε ξανά στην επικαιρότητα μετά την άρνηση του προέδρου Τραμπ να απονείμει χάρη στον LeCroy, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε θάνατο.

Η απόφαση πλέον θα εκτελεστεί κανονικά μέχρι το τέλος του 2020, στην ομοσπονδιακή φυλακή Terre Haute της Ιντιάνα.

16χρονος αποκεφάλισε 9χρονο αγόρι, πετσόκοψε το σώμα του, έφαγε την σάρκα του και ήπιε το αίμα του

Μπροστά σε ένα μακάβριο και φρικιαστικό έγκλημα ήρθαν οι Αρχές στην Ινδία με έναν 16χρονο να έχει αποκεφαλίσει ένα 9χρονο αγόρι, να έχει πετσοκόψει το σώμα του, να έχει φάει την σάρκα του και να ήπιε το αίμα του.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι ο έφηβος ομολόγησε το έγκλημα στη Ludhiana της Ινδίας. Χρησιμοποίησε ένα «κοφτερό εργαλείο κηπουρικής» για να κόψει το σώμα σε έξι κομμάτια στο μπάνιο του σπιτιού του, είπε η αστυνομία. Ενώ, κοντά στην εξιχνίαση ενός φρικιαστικού εγκλήματος πριν από 6 χρόνια είναι η ρωσική αστυνομία, με έναν 40χρονο να σκοτώνει, να τεμαχίζει και να λιώνει με τα κομμάτια μιας 25χρονης σε θειικό οξύ.

Η αστυνομία είπε ότι ο έφηβος ήπιε το αίμα του αγοριού και έφαγε κομμάτια από τη σάρκα του. Στη συνέχεια πέταξε το σώμα αφού το έβαλε σε σακούλες που έφερε στο ποδήλατό του.

Ο έφηβος αφαίρεσε επίσης την καρδιά του παιδιού και το πέταξε στην αυλή ενός κοντινού σχολείου, όπου βρέθηκε κάτω από μια δεξαμενή νερού, είπε η αστυνομία.

Ο αναπληρωτής επίτροπος της αστυνομίας Bhupinder Singh είπε: «Πρόκειται για κανιβαλισμό καθώς το αγόρι λαχταράει για ανθρώπινη σάρκα. Μας είπε ότι θα ήθελε συχνά να τρώει ωμό κοτόπουλο».

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share