Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

16χρονος αποκεφάλισε 9χρονο αγόρι, πετσόκοψε το σώμα του, έφαγε την σάρκα του και ήπιε το αίμα του

Φρικιαστικό έγκλημα

22 Σεπτεμβρίου 2020 12:16
16χρονος αποκεφάλισε 9χρονο αγόρι, πετσόκοψε το σώμα του, έφαγε την σάρκα του και ήπιε το αίμα του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μπροστά σε ένα μακάβριο και φρικιαστικό έγκλημα ήρθαν οι Αρχές στην Ινδία με έναν 16χρονο να έχει αποκεφαλίσει ένα 9χρονο αγόρι, να έχει πετσοκόψει το σώμα του, να έχει φάει την σάρκα του και να ήπιε το αίμα του.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι ο έφηβος ομολόγησε το έγκλημα στη Ludhiana της Ινδίας. Χρησιμοποίησε ένα «κοφτερό εργαλείο κηπουρικής» για να κόψει το σώμα σε έξι κομμάτια στο μπάνιο του σπιτιού του, είπε η αστυνομία. Ενώ, κοντά στην εξιχνίαση ενός φρικιαστικού εγκλήματος πριν από 6 χρόνια είναι η ρωσική αστυνομία, με έναν 40χρονο να σκοτώνει, να τεμαχίζει και να λιώνει με τα κομμάτια μιας 25χρονης σε θειικό οξύ.

Η αστυνομία είπε ότι ο έφηβος ήπιε το αίμα του αγοριού και έφαγε κομμάτια από τη σάρκα του. Στη συνέχεια πέταξε το σώμα αφού το έβαλε σε σακούλες που έφερε στο ποδήλατό του.

Ο έφηβος αφαίρεσε επίσης την καρδιά του παιδιού και το πέταξε στην αυλή ενός κοντινού σχολείου, όπου βρέθηκε κάτω από μια δεξαμενή νερού, είπε η αστυνομία.

Ο αναπληρωτής επίτροπος της αστυνομίας Bhupinder Singh είπε: «Πρόκειται για κανιβαλισμό καθώς το αγόρι λαχταράει για ανθρώπινη σάρκα. Μας είπε ότι θα ήθελε συχνά να τρώει ωμό κοτόπουλο».

35χρονη μητέρα κατέσφαξε την 5χρονη κόρη της (Video)

35χρονη μητέρα κατέσφαξε την 5χρονη κόρη της και θα δικαστεί από τις φυλακές όπου έχει προφυλακιστεί και μέσω ίντερνετ θα παρακολουθεί τη διαδικασία στο δικαστήριο, λόγω των έκτακτων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί λόγω του κορωνοϊού.

Η δολοφονία έγινε στις 30 Ιουνίου. Οι γείτονες στο σπίτι της άκουσαν παιδικές φωνές και κλάματα και ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, και μπήκαν στο σπίτι, αντίκρυσαν μια μεγάλη λίμνη αίματος και ένα νεκρό κοριτσάκι. Επίσης, σε ένα ακόμη άγριο έγκλημα 30χρονος σκότωσε με σφυρί 12χρονο και 14χρονο.

Σε άλλο δωμάτιο ανακάλυψαν ήσυχη τη μάνα να κάθεται και να καπνίζει. Τα στοιχεία τους οδήγησαν στο εξής σενάριο. Η μητέρα νευρίασε με το κοριτσάκι της και το κατέσφαξε. Στη συνέχεια σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό έκρυψε το μαχαίρι και συνέχιζε να κάνει τις δουλειές της.

Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να βρουν το όπλο του εγκλήματος και τώρα η γυναίκα από τη Σρι Λάνκα είναι έτοιμη να δικαστεί και να υποστεί τις συνέπειες του νόμου.

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share