Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στη Βραζιλία: Ποδοσφαιριστής σκότωσε τον πρόεδρο της ομάδας του

Άγριο έγκλημα

21 Σεπτεμβρίου 2020 22:38
Σοκ στη Βραζιλία: Ποδοσφαιριστής σκότωσε τον πρόεδρο της ομάδας του
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας της τέταρτης κατηγορίας της Βραζιλίας δολοφονήθηκε την Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου και ο βασικός ύποπτος είναι ένας πρώην ποδοσφαιριστής στον οποίο όφειλε χρήματα.

«Θλιβερή νύχτα. Ο πρόεδρός μας, ο Ντάνιλσον, είναι νεκρός. Ο Θεός ας τον αναπαύσει, ευχαριστούμε για όλα όσα έκανε για την ομάδα», ανέφερε στη σελίδα της στο Facebook η ομάδα Νασιονάλ Ατλέτικο Κλούμπε της Ρολάντια, μιας μικρής πόλης στην πολιτεία Παρανά. Φρίκη έχει προκαλέσει επίσης η άγρια δολοφονία μιας 33χρονης γυναίκας από έναν άντρα, ο οποίος αφού την κακοποίησε, της έκοψε την γλώσσα και την έκαψε ζωντανή.

Ο Ζοζέ Ντάνιλσον ντε Ολιβέιρα, 58 ετών, ο οποίος υπήρξε και δημοτικός σύμβουλος για πολλά χρόνια, δέχτηκε επίθεση το βράδυ της Τετάρτης από έναν άνδρα που τον μαχαίρωσε πολλές φορές, σύμφωνα με τον δήμο της Ρολάντια. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μιας κοντινής πόλης και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, όμως υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του.

Ο ύποπτος είναι ένας 20χρονος, ο Βινίσιους Ενρίκε Κορσίνι ντα Σίλβα, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από τη Νασιονάλ Ατλέτικο, όμως σήμερα είναι άνεργος. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είπε ότι η ομάδα του χρωστούσε 7.000 ρεάλ, δηλαδή περίπου 1.100 ευρώ.

40χρονος σκότωσε, τεμάχισε και έλιωσε τα κομμάτια 25χρονης σε θειικό οξύ

Κοντά στην εξιχνίαση ενός φρικιαστικού εγκλήματος πριν από 6 χρόνια είναι η ρωσική αστυνομία, με έναν 40χρονο να σκοτώνει, να τεμαχίζει και να λιώνει με τα κομμάτια μιας 25χρονης σε θειικό οξύ. Και όλα αυτά ο άντρας που την εκβίαζε κρατώντας γυμνές φωτογραφίες της.

Αυτός είναι μάλλον ο τραγικός επίλογος της ζωής της 25χρονης (το 2014) μπαλαρίνας των Μπολσόι, Olga Demina, όπως πιστεύει η αστυνομία. Επίσης, με φρικτό τρόπο έχασε την ζωή του ένας 37χρονος διανομέας πιτσαρίας, όταν πήγε την παραγγελία σε μια 17χρονη και εκείνη τον δολοφόνησε!

Οι Ρώσοι αστυνομικοί βρήκαν νέα στοιχεία για τη μυστηριώδη εξαφάνισή της πριν από 6 χρόνια. Πίστευαν πάντα πως τη δολοφόνησε ο εκβιαστής της, ένας άντρας που είχε «σεξουαλικές» φωτογραφίες της, όπως λένε.

Ο 40χρονος Malkhaz Dzhavoev, που εμφανιζόταν άλλοτε ως ατζέντης και άλλοτε ως εραστής της, ήταν από την αρχή ο Νο 1 ύποπτος στην υπόθεση.

Τον έπιασαν τελικά το 2017, έπειτα από ένταλμα της Interpol, και εκδόθηκε στη Μόσχα από τη Γερμανία που είχε καταφύγει, παριστάνοντας τον Κούρδο πρόσφυγα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στην «Komsomolskaya Pravda» ότι στον Dzhavoev «ξέφυγε» πως η σορός της Olga «διαμελίστηκε και λιώθηκε σε οξύ». Ό,τι απέμεινε από το πτώμα της, ρίχτηκε σε ένα πηγάδι κοντά σε μια λίμνη. Όπου και έχουν στραφεί πλέον οι έρευνες.

Είναι επίσης γνωστό πως πριν ακριβώς από την εξαφάνισή της, ο Dzhavoev την είχε πάει σε ένα νυχτερινό κέντρο της Μόσχας και την ανάγκασε να χορέψει για μια παρέα επιχειρηματιών. Και είναι επίσης γνωστό πως ο Dzhavoev και ο πατέρας του προμηθεύτηκαν θειικό οξύ τις μέρες που πιστεύεται πως έγινε το έγκλημα.

Πέρυσι είχε βρεθεί μάλιστα ένα κρανίο κοντά στο σημείο που θεωρείται πως σκότωσε ο Dzhavoev την Demina στις 20 Αυγούστου 2014, αποδείχτηκε ωστόσο άσχετο με την υπόθεση. Η μητέρα της τραγικής κοπέλας δήλωσε πως η αστυνομία επικοινώνησε μαζί της για να της πει τα μακάβρια νέα...

 

Έγκλημα

Ροή ειδήσεων

Share